Surogate de parfumuri

Un reportaj publicat in Evenimentul Zilei, dezvaluie premisele de la care porneste o afacere cu parfumuri fake derulata chiar in centrul Bucurestiului. Mirosurile indoielnice se suprapun prafului urban dens si seduc mintile netede:

O firmă poloneză vinde apă de colonie cu mirosuri asemănătoare parfumurilor originale, ca un fel de „alternativă” şi nu ca un fals.

Sursa: SHUTTERSTOCK

Parfumurile FM sunt o găselniţă de ultimă oră în materie de comerţ „din uşă-n uşă”. Schema e ingenioasă: vânzătorii te întreabă ce parfum celebru îţi doreşti. Răspunzi: „Gucci”. Comerciantul se uită într-o listă şi scoate un parfum: „Uitaţi, acesta este alternativa la Gucci”. Explicaţia? Firma poloneză FM produce surogate la parfumuri originale, dar îşi previne clienţii ce anume cumpără.

Citeste continuarea articolului aici.

Surogate de parfumuri

Reteta relaxarii depline Dietetik.ro la Hotel Residence

Surogate de parfumuri

Razvan Ciobanu isi dezvaluie povestea in TABU

Articole recente

There are 3 comments

    1. Adina Necula

      Parfumurile contin un procent ridicat de alcool, asadar pericolul contaminarii cu bacterii este redus. Insa problema grava este cu produsele de ingrijire contrafacute: creme, lotiuni etc. Surprizele pot fi unele extrem de neplacute daca nu analizam cu atentie ambalajul.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!