Razvan Ciobanu isi dezvaluie povestea in TABU

TABU lanseaza numarul de februarie cu o poveste controversata. Dupa doi ani de tacere, designerul Razvan Ciobanu vorbeste in premiera pentru TABU despre faliment, consumul de droguri, relatii amoroase si singuratate.

Dupa un scandal de proportii care a tinut paginile ziarelor saptamani intregi si dupa numeroase presupuneri legate de motivele inchiderii atelierului, iata ca lumea modei isi dovedeste din nou apetenta dupa senzational si cedeaza in fata unei povesti ramasa fara raspunsuri… cel putin pana acum.

Din comunicatul de presa aflam urmatoarele:

Intr-un cover story care implica glorie, decadere, solitudine si deprimare, TABU dezbraca lumea modei si prezinta adevarul lui Razvan Ciobanu – “adevarul gol-golut”, insotit de o coperta metafora – “toate modele sunt dezbracate, transformate in papusi de plastic”.

Tabu.ro – sectiunea video – publica astazi prima inregistrare dintr-o serie de interviuri video cu designerul in care acesta face dezvaluiri despre faliment: cum si-a pierdut casa si cum a fost nevoit sa renunte la atelierul de creatie. In fiecare zi vor fi postate pe www.tabu.ro/video noi episoade cu destainuirile designerului.

Razvan Ciobanu isi dezvaluie povestea in TABU

Surogate de parfumuri

Razvan Ciobanu isi dezvaluie povestea in TABU

Ce masuri poarta romanii la haine

Articole recente

There are 2 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!