Lady A.

FotografulTAU-2223

Photo by FotografulTAU.ro

Adina NECULA – a modern LADY

In 15 ani de constanta frumusete si colaborare cu creatorii de frumos, Adina Necula dezvaluie secretele veritabile ale industriei si le da contur oglindind aspiratiile publicului. Sub emblema sa, marile marci de moda, frumusete si accesorii au devenit o prezenta constanta in spatiul virtual romanesc. O prezenta constanta in spatiul real din viata fiecarei femei. Experienta si expertiza tehnica sunt cuvintele definitorii pentru ceea ce Adina Necula semneaza de mai bine de un deceniu, insufland pasiune celor din jur si cititorilor care acceseaza zilnic platforma.

Prin profesia sa de consilier de imagine si stil, Adina Necula transforma viziunea unui creator, brand sau individ intr-o aparitie de exceptie modeland cu pasiune acele elemente definitorii ale personalitatii: “Ma transform in Oglinda magica prin care un gand despre frumos devine FRUMOSUL atunci cand se intalneste cu publicul.

O imagine e ca un labirint in care Adina Necula cauta firul rosu misterios pentru a da sens comunicarii. Uneori acest univers sufocat de imagini efemere preponderent virtuale devine un veritabil turn Babel. “Menirea mea e sa traduc mesajul brandului in modul cel mai firesc si sa te ghidez in superba lume a modei. “

Orice femeie stie ca, indiferent cat timp ar cheltui pe haine scumpe, nu se poate numi frumoasa fara o piele curata, un ten perfect, par ingrijit, ochi stralucitori si aprinsi, maini superbe, un machiaj inteligent si un parfum misterios. Metamorfoza feminina e momentul in care vei realiza singura in fata Oglinzii cum radiaza din tine acea forta vitala, acel magnet numit farmec. “O iluzie !” ar spune unele femei, dar oglinda mea sta drept marturie a magicei transformari pe care o realizez in realitate. Metamorfoza feminina e momentul in care fluturii se trezesc din miraj. Este momentul LADY LIKE – atunci cand devii intruchiparea propriul ideal.

Prin Adina Necula idealul LADY LIKE devine posibil intr-un concept care vorbeste mai mult decat despre frumusete. O personalitate feminina este asemenea unui cristal care are nevoie sa fie slefuit pentru a straluci, iar atunci cand straluceste este asemenea celui mai superb astru. O stralucire in mii de nuante pentru a aprecia frumusetea Universului si pentru a prezenta frumusetea fiecarei femei. Moda nu este butaforie, imaginea nu este o masca ori camuflaj colorat. Adina Necula a pastrat nealterat in cei 15 ani de cariera dorinta de a face o diferenta in vietile oamenilor, de a inspira asemenea unei muze creatorii. Fiecare femeie are sansa de a deveni propria capodopera in momentul in care isi infrange vanitatea.

Arta de a fi frumoasa
Arta de a fi eleganta
Arta de a fi mereu TU
Arta de a comunica
Arta de a dezvalui
Arta de a oglindi
Arta de a deveni propriul ideal

LADY LIKE ADINA NECULA

ladylike

There is one comment

  1. roxana simon

    salut!am dat din greseala peste site-ul tau.este superb si te felicit!!!.sincer ma preocupa foarte tare moda si aceasta lume frumoasa a ei…insa deocamdata nu am prea multe posibilitati sa ma afirm mai tare..creatiile mele sunt si mai modeste…pe masura posibilitatilor..:)dar asta nu e important.As avea nevoie de o parere despre ceea ce fac…daca se poate si ai timp..si placerea sa arunci o privire pe blogul meu te rog..cand ai timp…te pup.mult succes in viitor!

Comments are closed.

error: Content is protected !!