Reteta relaxarii depline Dietetik.ro la Hotel Residence

Ieri am pus pe hold doua prezentari fashion si o invitatie la o petrecere “cu testosteron”, pentru a fi alaturi de colega si prietena mea Marie Jeanne, la ineditul eveniment de relansare a publicatiei online, al carei project manager este: Dietetik.ro.

Daca anul trecut, surpriza in privinta lansarilor speciale a venit de abia in ultima perioada, iata ca 2011 debuteaza cu un moment aparte. Dietetik.ro reprezinta universul unei vieti sanatoase si sursa de informare permanenta atunci cand imi doresc sa aflu mai multe despre diete, retete vegetariene si programe de intretinere corporala.

Prin urmare, redesign-ul site-ului a fost sarbatorit cum se cuvine, insa intr-un loc la care nu m-as fi asteptat. Residence Arc de Triomphe ne-a gazduit (8 doamne din blogosfera: Maldita, Pietricel, Anurim, Raluxa, Anca Nelersa, Minxiee, Marie Jeanne si subsemnata ) ieri seara la minunatul centru SPA, pentru o sesiune de relaxare deplina.

Daca nu ati incercat pana acum jacuzzi-ul de la Residence Arc de Triomphe va invit sa faceti acest lucru macar o data anul acesta. Totul este asezat ca la carte, intr-o ordine deplina si urmand structura unui SPA de talie europeana. Peretii sunt tapetati cu un mozaic ale carui irizatii se reflecta delicat in apa cristalina, mobilierul din lemn crem trimite cu gandul la resort-urile exotice, iar bolurile cu petale de flori si fructe uscate, emana o aroma subtila si functioneaza excelent ca sursa de aromoterapie.

O atmosfera cu iz bizantin, scaldata in lumini argintate, la adapostul unui adevarat simbol al stilului si elegantei desavarsite. Intr-un asemenea cadru, sampania servita in pahare reci are o savoare cu totul speciala, iar micile gustari (desigur dietetice) se dovedesc a fi pretextul unui eveniment iesit din tiparele clasice!

Felicitari Dietetik.ro pentru noul look si pentru ideea unei relansari aparte! Iar la Residence Arc de Triomphe promit sa revin cat de curand.

Reteta relaxarii depline Dietetik.ro la Hotel Residence

Un club de gentlemeni intr-un univers high-tech

Reteta relaxarii depline Dietetik.ro la Hotel Residence

Surogate de parfumuri

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!