Boutique-ul online L’Occitane

Pentru multi dintre voi, L’Occitane nu mai are nevoie de nicio prezentare, marca de cosmetice fiind sinonima de peste 40 de ani cu traditiile si valorile regasite in regiunea Provence din sudul Frantei. Daca totusi nu ati avut curiozitatea sa treceti pragul unuia dintre cele sapte magazine L’Occitane din Romania, brandul v-a pregatit chiar inainte de Sarbatori, o surpriza menita sa va introduca in fascinantul univers al frumusetii si sa vi-l apropie la un click distanta: boutique-ul online dedicat in care se regasesc absolut toate gamele cosmetice L’Occitane, insotite de o serie de promotii si oferte speciale.
Platforma online este extrem de bine conceputa, atat din punct de vedere al structurarii sectiunilor, cat si al accesibilitatii sau al protocolului de comenzi. In boutique-ul online L’Occitane se regaseste atat zona de parfumerie, cat si cea de produse pentru ingrijirea tenului, pentru baie si corp, pentru par, dar si cea destinata intretinerii cosmetice la masculin.

Mai mult decat atat, L’Occitane a pregatit pentru perioada Craciunului, cateva pachete speciale, cu un design excelent, care reunesc cele mai noi produse din gama Fleurs Merveilleuses (uleiul de corp cu particule stralucitoare trebuie musai sa va insoteasca in acest final de an, dat fiind ca infuzeaza pielea cu un val hidratant minunat si cu irizatii subtile aurii, desprinse parca dintr-o pulbere magica de stele) sau Feuilles Magiques (unisex) in ambalaje de colectie, care incanta la nivel vizual si provoaca la descoperire. In curand va voi povesti in detaliu despre fiecare in parte.
Pana pe data de 25 Noiembrie, transportul este gratuit, iar la comenzi de peste 100 lei se primeste cadou si o crema de maini la 30ml la alegere. Inspiratie in alegerea cadourilor va doresc si experiente menite sa va incante simturile!

Boutique-ul online L’Occitane

CONDUR by alexandru te rasplateste daca ai fost cu(minte)

Boutique-ul online L’Occitane

BCBG Max Azria toamna-iarna 2012-2013 si primul boutique in Romania

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!