Priviri scandalos de seducatoare: mascara Scandal’Eyes

In urma cu aproximativ o saptamana, raidul politiei londoneze via Rimmel a descins in biroul meu, arestandu-ma la propriu pret de cateva zeci de minute. Fusesem in prealabil avertizata sa ma pregatesc sufleteste, deoarece privirile scandalos de seducatoare se pedepsesc aspru si necesita dovezi palpabile.

Degeaba am incercat sa induplec politistul, motivand ca nu am facut niciun rau care sa nu poata fi reparat. Amprentele mi-au fost luate fara drept de apel, iar cu aceasta ocazie, am descoperit si o intrebuintare suplimentara pentru mascara, alta decat accentuarea privirii intr-un mod revoltator si…seducator.

Urmarita indeaproape de staff-ul Rimmel London si cu privirea atintita la Mirela Vescan, am aflat si motivul retinerii: lansarea mascarei Scandal’Eyes despre care nu aveam cunostinta si de care ma faceam pe drept vinovata. Cum se poate ca in universul frumusetii, pe care il strabat precum un gardian in fiecare zi in lung si in lat, sa existe ceva care sa imi scape din vedere? Mea culpa, merit condamnarea si promit vigilenta maxima la orice ora din zi sau din noapte.

Dat fiind ca proba incriminatoare a fost atasata la fisa cu amprentele si ca mi-a fost dat sa imi ispasesc pedeapsa testand in fiecare zi mascara Scandal’Eyes, va pot oferi si un review complet al produsului:

Noua mascara Scandal’Eyes se prezinta drept arma secreta de seductie, pentru priviri irezistibile si gene ilegal de voluminoase. Trecand de marketing-ul produsului, excelent orchestrat, conceptul nu este defel unul nou. Imi amintesc de cel putin 3 sau 4 produse similare ca mesaj si modalitate de prezentare la nivel vizual, insa imbucurator este faptul ca Scandal’Eyes chiar isi indeplineste promisiunile.

Zicala „mult zgomot pentru nimic” nu isi gaseste corespondentul in cazul de fata, chiar daca ideea este una multiplicata precum genele dintr-un ad in Photoshop. Spre deosebire de alte mascara cu efecte similare, Scandal’Eyes si-a propus si a reusit indeplinirea unei misiuni extrem de importante: definirea genelor fara a le incarca.

Aplicatorul MaxDensity este destul de voluminos si m-as fi asteptat ca dupa primele utilizari sa isi dezvaluie adevarata fata. Nu de putine ori mi s-a intamplat ca acest gen de aplicatoare XXL sa acumuleze prea multa mascara intre peri, iar dupa 5-6 incercari sa devina aproape imposibil de folosit: mascara uscata se amesteca cu cea lichida, transformand genele in mici picioruse de paianjeni gata sa invadeze intreaga zona a ochilor.

Nu este si cazul periei de care dispune Scandal’Eyes, mult mai flexibila decat as fi banuit si usor de utilizat in ciuda aspectului voluminos. Nu am intampinat dificultati in a acoperi cu un strat de culoare nici chiar genele scurte si fine din partea inferioara, ceea ce este in mod evident un plus la capitolul functionalitate.

Formula Scandal’Eyes contine de 3 ori mai multa keratina si colagen, comparativ cu versiunile anterioare destinate obtinerii efectului de volum, iar acest lucru se resimte in primul rand la nivelul tinutei genelor de-a lungul zilei in perioada unor temperaturi extreme. Tinand cont de faptul ca in Bucuresti zilele acestea a fost un ger cumplit si temperaturile au inghetat in registrul negativ, aveam toate sansele ca la scurt timp dupa finalizarea machiajului, sa ma confrunt cu o imagine complet indezirabila in oglinda.

Mascara Scandal’Eyes a punctat si la acest capitol in mod decisiv, mentinandu-se impecabila pe gene si pastrandu-le flexibilitatea. Temperaturile extreme sunt cel mai mare inamic al machiajului, insa Scandal’Eyes a trecut cu brio testul. Vi-l recomand cu incredere, drept unicul supravietuitor al colectiei de mascara in aceste conditii meteo!

Priviri scandalos de seducatoare: mascara Scandal’Eyes

Istoria taiorului Chanel via Tokyo

Priviri scandalos de seducatoare: mascara Scandal’Eyes

Descopera secretele din backstage-ul DIOR

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!