CHIC LASHES intampina noul an cu 50% discount la orice serviciu de aplicare al extensiilor de gene

Debutul lui 2016 prilejuieste o surpriza tuturor femeilor dornice sa isi evidentieze frumusetea intr-un mod aparte: in atelierul de extensii de gene fir cu fir CHIC LASHES orice serviciu inclus in meniul de beauty devine si mai accesibil, gratie discount-ului de 50% valabil pana la finele lunii ianuarie.

CHICLASHES_lashextensions

Doar in perioada 11-31 ianuarie 2016, aplicarea extensiilor de gene fir cu fir, intretinerea sau indepartarea acestora la CHIC LASHES, pot fi experimentate la preturi prietenoase cu orice buget. Un motiv in plus pentru a oferi privirii o garderoba de sezon noua si incitanta, adaptata tuturor dorintelor, nevoilor estetice individuale sau cerintelor mediului profesional.

La CHIC LASHES fiecare aplicare a extensiilor de gene fir cu fir se constituie intr-o experienta in sine, serviciile fiind personalizate de lash designerii iscusiti ai centrului. Fie ca optezi pentru serviciul Elegant&Classy (gene mai dese, usor alungite si curbate, cu un aspect discret si natural), The WOW Factor (volum dublu pentru o privire intensa si captivanta) sau Urban Muse (extensii de gene fir cu fir 3D pentru un efect cu adevarat surprinzator), poti spune adio mascarei timp de trei saptamani (la acest interval este necesara efectuarea retusului). In plus, in fiecare zi vei avea un look impecabil, fara ca cineva sa-ti ghiceasca secretul.

Serviciul de frumusete perfect pentru tine este acum mai tentant ca niciodata: Elegant&Classy – 120 lei (pret initial: 240 lei), The WOW Factor – 145 lei (pret initial: 290 lei) si Urban Muse – 180 lei (pret initial 360 lei).

CHICLASHES_January2016

CHIC LASHES
Adresa: Strada Sperantei, nr.20
Luni-Duminica: 09:00 – 21:00
Programari: +(40) 733.111.120

CHIC LASHES intampina noul an cu 50% discount la orice serviciu de aplicare al extensiilor de gene

Loulou si povesti fashion tesute cu emotii

CHIC LASHES intampina noul an cu 50% discount la orice serviciu de aplicare al extensiilor de gene

Sfaturi de stil la DIGI 24: cum alegi rochia perfecta pentru o seara de gala

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!