Beauty Sessions by Adina Necula: totul despre protectia solara

Dragii mei, astazi anunt debutul unui nou proiect beauty, realizat in parteneriat cu Sunshine Club Luxury Spa, unul dintre centrele de infrumusetare de prestigiu din Bucuresti: Beauty Sessions by Adina Necula!

Adina Necula, beauty editor cu o experienta de peste zece ani in universul frumusetii, impreuna cu Sunshine Club Luxury Spa, unul dintre centrele exclusiviste de beauty din Capitala, adevarat etalon in arealul tratamentelor de ultima generatie, anunta inceperea unei serii speciale de conferinte, menite sa ofere tuturor femeilor raspunsuri si solutii la probleme punctuale.

In sufletul fiecarei femei se regasesc aspiratii, dorinte si vise conectate prin fire invizibile la arealul frumusetii, insa putine dintre acestea isi gasesc materializarea in imaginea reflectata in oglinda. Din paginile revistelor de specialitate se desprind sperante sub forma recomandarilor cosmetice, insa cate dintre acestea reusesc sa corespunda nevoilor reale ale cititoarelor? Cate lotiuni si creme completeaza raftul de beauty doar in scop decorativ, neavand niciun efect vizibil pe ten? De cate ori nu se investeste o avere intr-un arsenal demn de luat intr-o vacanta in jurul lumii si de donat la primele escale, din simplul motiv ca investitia cu pricina a fost gresit plasata?

In cadrul “Beauty Sessions by Adina Necula” participantele vor avea ocazia de a descoperi tratamentele, cremele si machiajul adaptat conditiei si tipului de ten, in urma fiecarei conferinte, fiind alocat un interval special oferirii de consultatii personalizate si testarii in premiera a celor mai noi terapii, sub atenta indrumare a specialistilor Sunshine Club Luxury Spa.

Prima conferinta se va desfasura in data de 13 iulie, cu incepere de la ora 11 a.m si are ca tema “Protectia solara”. In prima parte vor fi discutate in detaliu toate aspectele legate de fotoprotectie, eficienta cremelor si lotiunilor destinate ingrijirii pielii pe timp de vara, modalitatile de aplicare, selectia celor mai bune produse functie de tipul de ten si de pigmentul acestuia, precum si etapele obtinerii unui bronz perfect si sanatos.

Cea de-a doua parte va fi dedicata machiajului special pentru tenul bronzat: identificarea produselor ideale pentru punerea in valoare a bronzului in cazul unui machiaj de zi sau a unui machiaj de seara, avand in vedere conditia tenului, particularitatile acestuia si tonalitate.

La finalul sesiunii, participantele vor beneficia de sedinte personalizate de consultanta, dermoanaliza faciala si corporala, precum si de testarea celor mai noi terapii disponibile in portofoliul Sunshine Club.

“Beauty Sessions by Adina Necula” – Protectia solara

13 iulie 2013 // ora: 11:00 // Sunshine Club Luxury Spa

***
Pentru mai multe detalii privitoare la rezervari si participare, va rugam contactati: Adina Necula – adina.necula@gmail.com // tel : 0747.277.627.
––––––––––––––––––––––––––––––

Despre Sunshine Club Luxury Spa:
Echipa Sunshine Club Luxury Spa va ajuta sa scapati de stresul cotidian cu ajutorul numeroaselor ritualuri si proceduri de wellness, create special pentru fiecare client in parte! De 11 ani Sunshine Club Luxury Spa ofera siguranta calitatii serviciilor, fiind un brand respectat si apreciat in lumea frumusetii!
Sos. Nordului Nr. 94C // www.sunshineclub.ro

Despre Adina Necula :
Beauty editor cu o vasta experienta in comunicare, Adina Necula dezvaluie ultimele noutati de stil, secretele terapiilor de ultima generatie si adevarurile ascunse in spatele etichetelor, atat in revistele de specialitate cat si pe blogul personal. A colaborat cu cele mai cunoscute nume din universul frumusetii, realizand constant articole ample, studii de caz, interviuri, oferind consultanta personalizata clientilor individuali si punandu-si expertiza in slujba unora dintre brandurile cosmetice reputate.
http://www.adinanecula.ro/

Beauty Sessions by Adina Necula: totul despre protectia solara

Colectia de papioane Bowtique primavara-vara 2013 pentru LUXX LAB

Beauty Sessions by Adina Necula: totul despre protectia solara

Band of Creators: noul showroom in centrul Capitalei

Articole recente

There are 4 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!