Noile programe de primavara LadyFIT Gym: 40 de variante adaptate tuturor nivelelor de pregatire fizica

Nu stiu in masura capriciile meteorologice va motiveaza sa demarati un program de training sustinut, insa macar gandul la destinatiile de vacanta si la superbele costume de baie regasite in colectiile de sezon, pot servi drept activatori ai vointei. Atat conditia fizica cat si starea de sanatate reflecta cu prisosinta alegerile personale si gradul in care fiecare femeie se simte responsabila pentru propria imagine din oglinda. LadyFIT Gym dezvaluie noul meniu de antrenamente, de data aceasta mult mai apetisant si mai percutant prin prisma denumirilor sugestive: nu mai putin de 40 de variante de training adaptate diferitelor nivele de pregatire fizica, se regasesc in programul centrului coordonat de reputata instructoare Cori Gramescu.

LadyFIT Gym este prima sala din Bucuresti dedicata in exclusivitate doamnelor, schemele de antrenament alaturandu-se sedintelor de consiliere si de nutritie. “Te doare tot”, “Picatura chinezeasca”, “Si greu, si repede”, “Doare, dar trece” sau “Tara ca piatra” sunt doar cateva dintre cele peste 40 de programe de antrenament cu denumiri inedite lansate de Cori Gramescu in cadrul LadyFIT.

Am decis sa dam nume in limba romana orelor pe care le oferim la LadyFIT Gym pentru ca ne dorim sa aducem sportul intr-o zona a bunei dispozitii, a relaxarii si a amuzamentului. In ultimii ani, industria de fitness din Romania a intrat intr-o zona a rigiditatii si a seriozitatii, o abordare care nu are nimic de-a face cu motivele reale pentru care oamenii vin la sala. Majoritatea sunt amatori care vor sa se destinda dupa o zi de munca, plina de stres si probleme”, a explicat Cori Gramescu, care cu aceasta ocazie a anuntat si noua filosofie a echipei de la LadyFIT.

La LadyFIT Gym nicio femeie nu simte presiunea de a dovedi ceva celor din jur sau de a executa fara greseala unul dintre programe. Cori Gramescu si-a dorit sa ofere clientelor acel mediu in care sa poata face miscare, sa fie stimulate prin prisma rezultatelor obtinute si in care sa revina ori de cate ori simt nevoia unui moment de respiro. Pentru ca in cele din urma, competitia nu se da decat cu propria persoana, iar sportul nu este un supliciu ci o parte integranta a unui stil de viata sanatos si corect.

Un abonament full time la LadyFIT Gym costa 246 lei/luna (150 lei/luna pentru eleve si studente), iar mai multe detalii va invit sa aflati de pe site-ul centrului.

Noile programe de primavara LadyFIT Gym: 40 de variante adaptate tuturor nivelelor de pregatire fizica

Emotii purtate in amprente olfactive: L’Extase by Nina Ricci si libertatea de a seduce

Noile programe de primavara LadyFIT Gym: 40 de variante adaptate tuturor nivelelor de pregatire fizica

Farmacopeea straveche alaturata principiilor cosmeticii moderne: incursiune in universul frumusetii Kiehl’s

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!