Emotii purtate in amprente olfactive: L’Extase by Nina Ricci si libertatea de a seduce

In urma cu cateva zile va dezvaluiam cea mai noua creatie olfactiva a casei Nina Ricci – L’Extase – si mesajul care exploreaza o una dintre cele mai profunde si misterioase fetete feminine. L’Extase nu este doar un parfum care starneste emotii inca de la prima pulverizare, ci o esenta care devine o amprenta pe piele, care fascineaza, intriga si copleseste deopotriva. Daca Francis Kurkdjian si-a indeplinit cu prisosinta misiunea de plasmuitor al unei potiuni de amor cu efect garantat, Gordon van Steiner a regizat cu siguranta cea mai cuceritoare campanie publicitara ce o are drept protagonista pe Laetitia Casta.

Intr-un areal supraaglomerat la nivel imagistic este o adevarata munca sisifica sa poti capta si mentine atentia publicului si dupa ce spotul video a ajuns la final. Fiecare sezon aduce cu sine sute de lansari pe rafturile de beauty, insa cate dintre acestea reusesc sa ajunga in boudoir-ul feminin? Care este secretul de a fi ales/aleasa dintre atatea optiuni si de a-ti pastra dezirabilitatea intr-un mediu prin excelenta competitiv si intolerant?

Parfumul nu este doar un plasmuitor de vise sau un purtator de aspiratii, ci un activator al emotiilor si al celor mai ascunse trairi interioare. Atunci cand simti ca il porti cu adevarat si nu te lasi subjugata de ale sale volute, orice intentie prinde contur. Postura corpului se schimba, pasii urmeaza un alt ritm, mult mai cadentat, mai sigur, mai impozant, iar pe chip se iveste un zambet insinuant ce ravaseste chiar si cel mai ordonat puzzle interior.

O mireasma ce patrunde prin nari pentru a ascuti simturile, perceptiile si pentru a ridica valul ignorantei asternut cu meticulozitate din prima zi in care devii o piesa in organigrama. Este acel ceva imposibil de definit, care te obsedeaza, care nu te lasa sa te concentrezi, care te determina sa cauti, sa fii atenta, sa nu mai incerci sa rezolvi ecuatii, ci sa respiri aerul libertatii. In fata oglinzii probabil ca nu te percepi ca fiind o cuceritoare insa in ADN-ul tau este sadita o arta care nu asteapta decat sa fie accesata pentru a te transforma dintr-un nume in agenda telefonului, intr-o prezenta de neuitat.

In fiecare zi astepti sa ti se deschida atat de multe usi, insa uiti ca tu detii cheia de acces de la nivelele superioare. Mai mult decat atat, uiti ca iti este permis sa incalci regulile si ca singura sanctiune care iti poate fi aplicata este aceea a infruptarii din dulcele extaz. Un simplu gest te poate provoca, fascina sau obseda pana in clipa in care impulsul genereaza in interiorul tau o adevarata furtuna energetica, o tesatura invizibila ce pune in pericol orice urma ratiune. Nu iti poti da seama daca este un vis sau o realitate derulata precum cadrele unei pelicule in care tu detii rolul principal. De fapt, nici nu conteaza. Stii ca in viata, ca si in dragoste, cele mai frumoase povesti sunt cele cu final neasteptat.

Apa de parfum L’Extase by Nina Ricci (339 lei/50 ml) este disponibila din aceasta luna in boutique-urile de beauty in variantele de 30ml, 50ml si 80 ml.

Later update:

Asteptarea a luat sfarsit, iar nou clip de promovare a apei de parfum L’Extase by Nina Ricci este pregatit sa ne transporte in fascinantul univers al seductiei…olfactive. Fara indoiala, una dintre cele mai percutante si mai bine realizate campanii din ultimii ani.

#LiberateYourFantasies

Emotii purtate in amprente olfactive: L’Extase by Nina Ricci si libertatea de a seduce

Noile modele de pantofi primavara-vara 2015 CONDUR by alexandru si discount-urile speciale de Paste

Emotii purtate in amprente olfactive: L’Extase by Nina Ricci si libertatea de a seduce

Noile programe de primavara LadyFIT Gym: 40 de variante adaptate tuturor nivelelor de pregatire fizica

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta