In my Yellow Tree: noua linie Andreea Tincu

Dupa o dubla prezentare la Bucuresti in primavara (Sense primavara-vara 2012 si Andreea Tincu&Sense toamna-iarna 2012-2013), constituita intr-un adevarat exercitiu de organizare creativa si dupa cateva luni de vara cu munca asidua concentrata atat in colectiile Sense (imbogatite periodic cu noi modele) cat si in pregatirile pentru show-ul din luna septembrie de la Viena, am putea crede ca Andreea Tincu si-a luat o binemeritata vacanta.
Nu este cazul designerului din Iasi, care pare un creuzet de inspiratie perpetua si care constientizeaza perfect faptul ca munca de cercetare si de documentare este absolut necesara pentru conturarea unor demersuri de fiecare data surprinzatoare si aparte prin estetica abordata. Andreea este poate cel mai ordonat, serios, ambitios si disciplinat designer roman pe care il cunosc. Nu sovaie, este intotdeauna concentrata pe ceea ce are de facut, isi concepe fiecare zi asa cum isi concepe propriile colectii, cu rigoare, in mod cerebral si atentie extrema pentru detaliile subtile.
In plin sezon estival, cand totul pare a fi innabusit de caldura si cand atelierele de design anunta intrarea intr-o pauza prelungita, Andreea Tincu dezvaluie o linie vestimentara proprie, diferita prin prisma tipologiei de piese si a conceptului de tot ceea ce a prezentat public de-a lungul sezoanelor: In my Yellow Tree.

In my Yellow Tree reprezinta o invitatie la descoperire si o provocare in acelasi timp. Descoperirea esentei stilului, a simplitatii asezate sub valul ignorantei, a rafinamentului tradus prin discretie si provocarea reconceperii unei garderobe atemporale si a studierii in amanunt a zonei basic-urilor, raspandite altminteri peste tot prin dressing si regasite niciunde.
Aparent simple ca forma, hainele incluse in aceasta prima colectie capsula In my Yellow Tree – Andreea Tincu, sugereaza aceeasi silueta minimalista la care designerul a facut apel in mod repetat in colectiile sale prezentate pe podiumurile internationale, insa nu se confunda cu formele banale si croiul implicit si aspira spre un noul nivel al rafinamentului surprins in detalii exceptional realizate.

Materialele utilizate de Andreea Tincu sunt exclusiv naturale, pentru o experienta senzoriala incredibila in timpul purtarii, fiecare piesa confundandu-se cu pielea si fiind perceputa ca o briza racoroasa in toiul caniculei: bumbac, matase, voal. Paleta cromatica subtila sugereaza o zi senina de vara, cu un galben intens si solar, bejuri delicate, marouri ciocolatii asemenea lichiorului de cafea sau alb pur.

Piesele incluse in aceasta prima colectie In my Yellow Tree sunt disponibile pe noul site dedicat si pot fi comandate online urmand pasii indicati. Vara aceasta, poarta In my Yellow Tree – Andreea Tincu si investeste fiecare piesa cu un dram din esenta modei: “Eu nu vreau sa le arunc maine doar pentru ca nu mai sunt in tendintele de astazi.

In my Yellow Tree: noua linie Andreea Tincu

Duo-ul surpriza al Jocurilor Olimpice: Regina Elisabeta a II-a si James Bond

In my Yellow Tree: noua linie Andreea Tincu

Moda Jocurilor Olimpice Londra 2012

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!