Duo-ul surpriza al Jocurilor Olimpice: Regina Elisabeta a II-a si James Bond

Daca Regina Elisabeta a II-a a vizionat sau nu filmele cu James Bond, ramane inca un mister. Interpretarea sa alaturi de Daniel Craig constituie insa o certitudine si o surpriza de proportii.

Ieri seara, ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Londra 2012, un spectacol cu adevarat impresionant, magistral regizat de Danny Boyle, a prilejuit vizionarea unor secvente savuroase ce ii au ca protagonisti pe Regina Elisabeta a II-a si pe Daniel Craig interpretandu-l asa cum numai el stie pe James Bond.

La Palatul Buckingham, Regina se afla in biroul sau scriind o scrisoare si delectandu-se cu adorabilii sai catei Monty, Willow si Holly. Daniel Craig aterizeaza cu elicopterul in curtea palatului si urca in biroul Reginei pentru a o escorta pe drumul spre Parcul Olimpic.

Purtand o rochie rose-piersica cu dantela si un accesoriu capilar cu pene in nuanta, Regina isi joaca perfect rolul, iar in final isi face o aparitie surprinzatoare pe stadion, parasutandu-se din elicopterul care a purtat-o deasupra celor mai importante simboluri ale Londrei (desigur saltul a fost efectuat de un parasutist profesionist, costumat identic cu Regina): Tower Bridge, statuia lui Churchill care prinde viata pentru cateva secunde in film, London Eye, Palatul Parlamentului etc.

Filmarile pentru filmul a carui durata finala este 4 minute si jumatate, erau programate sa inceapa in vara anului trecut, insa pana in luna martie 2012, niciunul dintre cei doi protagonisti nu au reusit sa isi sincronizeze programele. In toiul pregatirilor pentru Jubileul de Diamant, pe data de 27 martie, Regina a gasit un ragaz pentru a filma scenele care constituie fara doar si poate o premiera cinematografica.

Pentru a obtine scurtul material video, au fost necesare 3 ore de filmari si peste 130 de oameni implicati in punerea la punct a fiecarui detaliu. Danny Boyle a supravegheat in persoana modul de desfasurare al filmarilor, ca de altfel intreaga epopee plina de fast urmarita ieri seara de peste un miliard de telespectatori din toate colturile lumii.

Duo-ul surpriza al Jocurilor Olimpice: Regina Elisabeta a II-a si James Bond

Vederi fashion pentru Jocurile Olimpice

Duo-ul surpriza al Jocurilor Olimpice: Regina Elisabeta a II-a si James Bond

In my Yellow Tree: noua linie Andreea Tincu

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!