San Francisco by OPI: noua colectie de lacuri de unghii toamna-iarna 2013

Dupa un periplu fascinant si amprentat de multiculturalitate (care pentru prima data a inclus pe harta destinatiilor si tara noastra), asemenea unui road trip european, OPI revine in toamna 2013 pe continentul american, captand nuantele unuia dintre cele mai incitante orase: San Francisco.
Toamna-iarna 2013 nu debuteaza cu o manichiura in tonuri excesiv de sumbre, ci poarta cu sine un aer usor nostalgic si romantat, menit sa releve din plin esenta feminitatii sublimata in acele detalii capabile sa faca diferenta si sa ataseze semnificatii fiecarei atingeri. OPI continua seria colectiilor tematice, cu cea mai eclectica si in acelasi timp misterioasa paleta cromatica dezvaluita pana in prezent.

Tendinte lacuri de unghii toamna-iarna 2013 by OPI

Tendintele propuse de OPI pentru toamna-iarna 2013, in ceea ce priveste gama de lacuri de unghii, nu se concentreaza neaparat asupra unor culori de impact, statement, ci mai degraba asupra unor declinari subtile a albastrului, movului sau rosului pur, accentul fiind pus pe intensitatile alternante, pe abilitatea cameleonica a lacurilor de a-si modifica irizatiile (lacuri de unghii holografice) in lumina naturala sau in cea artificiala si mai cu seama pe texturile si pe finish-ul complet nou: cremoase si dense, usoare si transparente precum un gel sau intens texturate (trei nuante noi au fost incluse in gama Liquid Sand), strapunse de accente metalice, infuzate cu straluciri de oglinda sau dimpotriva perfect mate.

In timp ce vizualizam in asamblu intreaga colectie de lacuri de unghii OPI San Francisco toamna-iarna 2013, am realizat ca functioneaza asemenea unei terapii cromatice menita sa faca trecerea inspre noul sezon si sa realizeze poate intr-un mod mai amanuntit decat orice specialist in psihologie, o analiza a starilor si emotiilor feminine. Un portret extrem de bine conturat al femeii urbane, uneori mult prea preocupata de cariera incat sa mai acorde privilegiul unei prime intalniri, alteori multa prea visatoare si intentionat naiva, copilaroasa si dramatica in egala masura, incisiva, tumultoasa, exuberanta, seducatoare, sofisticata si intr-un final teribil de halucinanta si de ravasitoare.

Paleta de culori din colectia San Francisco by OPI reflecta un minunat mélange tomnatic: mix de culori cu texturi si finish-uri care reprezinta nuantele  dintr-o capodopera ce face parte din viata noastra. Nuante de cer si marine (Dining al Frisco, Haven’t the Foggiest, Peace & Love& OPI, Keeping Suzi at Bay si Incognito in Sausalito), nuante de maro ciocolatiu (A –Piers to be Tan si I Knead Sour – Dough); estul intalneste coasta de vest si rosul din Chinatown (Lost on Lombard, In the Cable Car-Pool Lane si First Date at the Golden Gate); florile din gradinile parcului Golden Gate (Muir Muir on the Wall si Embarca-Dare Ya!).

Spiritul multidimensional al orasului San Francisco este capturat si in trei noi nuante de Liquid Sand™: It’s All San Andreas’s Fault, Wharf!Wharf!Wharf! si Alcatraz…Rocks. Fluide ca nisipul in clepsidra, Liquid Sand™ se usuca ramanand o textura cu un finish mat si infuzii stralucitoare care reflecta lumina.

Dedic aceasta colectie tuturor femeilor care m-au inspirat si orasului de langa golf (City by the Bay); orasul unde pot sa imi gasesc muza; in aceasta diversitate, cu o ambianta ciudata si chic, cu un stil unic ce nu poate fi contestat si bineinteles intotdeauna – o cina perfecta!” , declara vicepresedintele OPI – Suzi Weiss Fischmann.

15 lacuri de unghii noi in colectia OPI San Francisco toamna-iarna 2013

A-Piers To Be Tan – bronzul verii isi domoleste intensitatea si se transforma intr-un maroniu cu tenta neutra si un usor aer gurmand (imi aminteste de caramelele cu gust intens de lapte sau de merele caramelizate), apropiat de nuanta frunzelor tomnatice, ideal pentru o tranzitie discreta in noul sezon.
First Date at the Golden Gate – o nuanta clasica de rosu-rubin, care nu te lasa indiferent, insa care nici nu suscita prea multe comentarii.
Lost in Lombard – una dintre nuantele preferate ale colectiei OPI San Francisco, Lost in Lombard seduce prin profunzimea emanata de visiniul superb, asemenea unui Merlot de inalta tinuta care asteapta sa isi dezvaluie intregul buchet aromatizat in serile racoroase de toamna
Embarca-Dare Ya! – un melanj inspirat de particule aurii si argintii cu patina de bronz, pe un fond magenta
I Knead Sour-Dough – o nuanta de maro-ciocolatiu divina si apetisanta, infuzata cu micro-particule stralucitoare rose si cupru
In the Cable Car-Pool Lane – fascinatia strugurilor negri si a mustului delicios, a draperiilor din catifea grele prelinse din tavanele inalte, totul concentrat intr-o culoare intensa si misterioasa de purpuriu
Muir Muir on the Wall – un burgund menit sa dezvolte obsesii, presarat cu cateva particule stralucitoare de cupru; fara doar si poate una dintre cele mai captivante nuante ale colectiei
Peace & Love & OPI – unul dintre lacuri holografice OPI, care reuneste pe rand nuantele vedeta ale toamnei: violet, rose, verde si argintiu.
Dining Al Frisco – un bleu ciel stralucitor, precum cerul insorit in toiul unei zile geroase
Haven’t The Foggiest – un argintiu clasic si opac, perfect o doza de glamour controlata
Incognito In Sausalito – eleganta si rafinamentul bleumarinului, ascunse sub iluzia unui ton apropiat de negru in lumina artificiala
Keeping Suzi at Bay – albastru regal, fascinant prin a sa simplitate si tinuta
It’s All San Andreas’s Fault – un bej neutru in varianta liquid sand, absolut fermecator si o alternativa viabila la manichiura clasica
Wharf! Wharf! Wharf! – o nuanta apropiata de Incognito In Sausalito, declinata in formula liquid sand
Below is Alcatraz – unul dintre cele mai incitante liquid sand-uri lansate de OPI, o nuanta superba de navy si mov purpura, presarata cu particule stralucitoare rose, argintii si aurii; o comoara relevata din adancuri, descoperita pe coasta Californiei.

San Francisco by OPI: noua colectie de lacuri de unghii toamna-iarna 2013

Fragmente din locuri cu povesti nescrise

San Francisco by OPI: noua colectie de lacuri de unghii toamna-iarna 2013

Agent Provocateur toamna-iarna 2013: arta seductiei sublimata in detalii

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta