Nümph: povesti fashion descinse din nordul inghetat

Estetica scandinava si basmele nordice care incita imaginatia, definesc in mod admirabil unul dintre cele mai percutante branduri fashion de nisa, regasit in exclusivitate in selectia concept-store-ului Experiment Point: Nümph.


Conceptul unic si lifestyle-ul aparte pe care Experiment Point il propune clientilor sai este intregit cu prisosinta de colectiile Nümph, menite a deschide noi capitole de poveste suspendate in dressing-urile feminine. Fiecare sezon aduce cu sine tendinte supuse decriptarii si piese asezate pe piedestalul dorintelor, insa Nümph nu incearca sa se integreze cu orice pret in caruselul modei si sa se impuna printr-o abordare care tinteste direct sporirea cifrelor de marketing.

Brandul danez si-a asumat o viziune unica, amprentata de multiculturalitate si de influente provenite din numeroase areale artistice. Inca de la constituirea sa, echipa fondatoare, alcatuita din nu mai putin de sapte membri, includea in egala masura designeri grafici, specialisti in crearea de imprimeuri originale sau in delimitarea tendintelor, fashion designeri etc. In prezent, Per Johansen se afla la conducerea procesului creativ derulat in atelierele Nümph, coordonand colectiile la care isi aduc aportul trei designeri, ale caror viziuni corelate, reusesc sa exprime valorile brandului: originalitate, indrazneala, feminitate, delicatete si putere, pasiune reflectata pana in cele mai mici detalii si promisiunea atemporalitatii.

Asemenea nimfelor din basme care isi admira reflectia in apa cristalina a lacurilor ascunse de privirile muritorilor, piesele Nümph redau fara doar si poate gandurile, aspiratiile si dorintele echipei de creatie. Mai mult decat haine sezoniere, creatiile Nümph sunt insufletite inca din momentul in care parasesc atelierul. Este vorba despre un set de experiente si trairi transpus cu grija si oferit femeii independente, constienta de sine, care atrage privirile prin stilul sau aparte, prin ingenuitatea si forta alaturate intr-o imagine care intriga si care invita la descoperire.

Elementele definitorii ale brandului, imprimeurile, detaliile si asocierile cromatice inedite sunt transpuse in fiecare colectie intr-o maniera accesibila si usor de percutat. Iarna 2014 aduce in prim-plan rochii midi tricotate cu fire groase, care urmaresc conturul siluetei, cardigane din lana fina cu imprimeuri animale sau in nuante neutre punctate de fire lamelate, pulovere calduroase care incita prin latura senzoriala, poncho-uri lungi ideale pentru a fi dispuse in layering in zilele extrem de racoroase, rochii sau pantaloni harem cu imprimeuri vegetale stilizate.

Detaliile sunt cele care confera fiecarei piese Nümph, aerul de unicitate: decolteuri in V care se preling pe spatele rochiilor, contraste cromatice fine, alaturari de diferite texturi si suprafete, drapaje etc.

Alaturi de Nümph, Experiment Point concept-store se mandreste cu un portofoliu exclusiv de branduri de nisa, precum Twin Set by Simona Barbieri, Nice Things by Paloma S, Superga, Leon&Harper, Werkhaus etc.
—————————————————————————————————————————-
Experiment concept-store:
Adresa: Strada Putul lui Zamfir, nr.20
Site: http://www.experiment-point.ro/
Pagina Facebook

Nümph: povesti fashion descinse din nordul inghetat

Rouge Edition Velvet (Bourjois): texturi catifelate pentru un finish mat

Nümph: povesti fashion descinse din nordul inghetat

Noua colectie Gwen Stefani by OPI: lacuri de unghii cu texturi noi

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta