FitCurves sau 30 de minute puse in slujba siluetei

Niciodata nu m-am numarat printre sustinatoarele mesajelor de marketing care promit stergerea completa a ridurilor dupa utilizarea timp de o luna a unui flacon de crema sau a dietelor minune puse in aplicare inaintea unui eveniment important doar pentru a putea purta o anumita rochie.
Rezultatele cu adevarat durabile se obtin in timp, iar rabdarea chiar daca nu exista in dozele optime la toate femeile, se poate educa. Transformarile vestimentare sau de silueta nu se pot produce peste noapte si doar un scenariu SF ar putea trimite femeile cu gandul la epoca in care perfectiunea va avea un pret de nivel mass-market si va fi etichetata corespunzator in orice supermarket.

Saptamana trecuta, am fost invitata de Roxana Precu sa vizitez centrul FitCurves si sa experimentez o sesiune de antrenament alaturi de Marie Jeanne, Andreea Pietrosel, Miruna Molodet, Iyli, Nina Costea, Raluca Popa si alte doamne cat se poate de active in mediul online si offline.
Conceptul FitCurves nu imi era defel strain, dat fiind ca nu de putine ori am ascultat discursul plin de incantare al prietenelor care locuiesc in strainatate si care de ani buni ii sunt fidele (FitCurves este prezent prin aproape 6000 de francize in intreaga lume, iar programul nu difera catusi de putin de la un centru la altul, putand fi urmat chiar si atunci cand ne aflam intr-o calatorie de business peste hotare si vrem sa continuam antrenamentele). Totusi 30 de minute pentru un antrenament care sa vizeze toate grupele de muschi si care sa isi dovedeasca eficienta, parea o utopie pana in momentul in care am trecut prin toate etapele propuse.

Pentru inceput, am trecut cu brio de cele 15 minute de zumba. Eram foarte curioasa sa incerc programul, dat fiind ca urmarisem o serie de materiale video care ma impulsionasera. Fiind pasionata de dans, mi-a fost destul de usor sa imi coordonez miscarile si pasii pe ritmurile muzicii, insa trebuie sa va spun ca 15 minute (mai ales daca va aflati la inceputul unui astfel de program) reusesc sa va lase fara suflare, dar cu o energie si o buna dispozitie incredibila.
Zumba reprezinta o modalitate extrem de amuzanta de a face sport si eficienta in acelasi timp. Marturisesc ca nu agreez defel salile de fitness, unde esti invitat sa alergi pe banda privind un perete sau sa pedalezi la bicicleta pana lesini.

Partea si mai buna este ca la FitCurves nu este nimeni lasat sa faca miscare dupa bunul plac. Intotdeauna la centru sunt prezenti antrenori care consilieaza fiecare persoana in parte si care monitorizeaza evolutiile. Nu exista aparate cu multe greutati pe care sa iti fie imposibil sa le utilizezi la inceput si nici target-uri de atins. Sistemul hidraulic al aparatelor face ca acestea sa se adapteze in functie de forta persoanei care le foloseste, oferind astfel un antrenament personalizat.
In 30 de minute, FitCurves reuseste sa comprime 3 tipuri de antrenament si sa te convinga sa revii. Mai mult decat atat, iti asigura confortul de a te afla exlusiv printre doamne cu aceleasi aspiratii ca ale tale. Cu ocazia evenimentului, am primit cateva sedinte gratuite de antrenament, precum si o agenda personalizata cu numele blogului, in care intentionez sa imi trec toate datele in care voi merge la FitCurves. Pe mine m-a convins din plin, iar programul de functionare de la 8 am si pana la 21 este perfect pentru a putea integra miscarea fizica in agenda mea mereu aglomerata.

Merita din plin sa incercati si voi, iar daca a-ti facut acest lucru deja, va astept impresiile.  Frumusetea nu se opreste doar la ultimele tendinte in cosmetica si nici nu este o constanta a vietii.

FitCurves sau 30 de minute puse in slujba siluetei

Baluri moderne si invitatii mascate

FitCurves sau 30 de minute puse in slujba siluetei

Cinci pasi simpli pentru obtinerea unui coc lejer

Articole recente

There is one comment

  1. Marius

    Adevarul este ca totul este foarte eficient in schimb exista o mica problema. Si barbatii pot beneficia mult de pe urma unui astfel de antrenament insa toata promovarea posibila este facuta pentru femei. SI barbatii au nevoie de sport si 30 de minute active ca in acest concept pot ajuta foarte foarte mult. imi pare rau ca nu se promoveaza asta si printre barbati, chit ca majoritatea ar crede ca asta este gay sau ceva.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!