Baluri moderne si invitatii mascate

Daca generatiile anterioare au avut sansa de a experimenta emotia balurilor fastuoase pecetluite asemenea unui sarut furat la miezul noptii cu o invitatie pe hartie parfumata si sigiliu rosu, in 2011 spatiul virtual ne prilejuieste intalnirea cu un alt tip de comportament social.
Pe de o parte, intregul set de gesturi galante si conforme etichetei unei lumi mondene inca necontaminate de virusul informatic s-a corodat treptat asemenea unei roci supuse factorilor de mediu alternanti, lasand loc unui vid care cel putin in teorie ar fi trebuit populat cu elemente de nivel superior. Pe de alta parte, sentimentul de celebrare, impartasire a unor momente speciale alaturi de un cerc privilegiat de invitati, a fost inlocuit de aburii nocivi ai infatuarii si ai devoalarii asumate.

Cum se prezinta o invitatie la bal in 2011? Ca o ecuatie cu multiple necunoscute. Caligrafia uluitoare de odinioara este inlocuita de impersonalele fonturi din programele de editare, iar acordurile subtile de roze sau de vanilie ale pergamentului se mai regasesc doar in memoria olfactiva a celor trecuti cu mult de prima tinerete.
Bulele de sampanie devin spuma de bere, iar pretendentii odinioara trecuti in carnetel devin personajele virtuale. Redd’s a proiectat in mintile femeilor, in acest inceput de toamna, ideea unui bal mascat. Un bal mascat, care rescrie regulile evenimentelor cu pretentii si la care doamnele care vor sa fie invitate, trebuie sa isi castige acest drept. Si nu doar prin simplele calitati estetice, apartenenta la un anumit cerc social sau printr-un set de aptitudini exceptionale, ci prin deschiderea de a dialoga cu 10 baieti.

Fiecare dintre acesti 10 baieti se afla permanent conectati la platforma online Redd’s, pentru a raspunde la intrebarile pe care le adreseaza domnisoarele dornice de a experimenta un bal in varianta moderna. Iar luna aceasta, cele care se dovedesc a fi active si curioase, pot primi o invitatie la bal din partea baietilor. Fiecare baiat poate invita la bal cate 20 de fete, iar fetele la randul lor isi pot convoca cate trei prieteni care sa le insoteasca.
Procesul de intrare in posesia invitatiei nu este defel dificil, insa partea complicata intervine atunci cand trebuie sa creionezi un portret al baiatului care te invita. La invitatia Redd’s, am dialogat putin cu Escu, pentru a va oferi voua, celor care doriti sa obtineti o invitatie la bal din partea lui, cateva indicii privitoare la modul in care il puteti aborda.

Escu are 31 de ani si in urma intrebarilor pe care i le-am adresat mi-am dat seama ca detine un oarecare bagaj de cunostinte, insa ii lipseste profunzimea mesajului si coerenta. Nu va asteptati sa puteti discuta in amanunt cu el despre arta lui Gaudi sau despre scenele din Capela Sixtina. Exista atat de multe nume care au marcat istoria artei de-a lungul secolelor si care foarte probabil ca i-au trecut pe la urechi, incat s-ar putea sa gasiti tot atatea subiecte de amuzament ca intr-un bazar.
In schimb Escu nu este strain de literatura si este deschis intotdeauna la sugestii noi de lectura. Intuiesc ca la un moment dat s-ar putea chiar amoreza mai mult de jumatate de ora de un chip aflat sub o masca la bal. Iar daca nu il calcati pe pantofi la dans (marturiseste ca este un dansator iscusit) sau daca nu dispareti subit la miezul noptii, s-ar putea chiar sa legati o conversatie surprinzator de placuta. Escu ar putea fi un romantic de moda veche daca stiti sa ii descoperiti aceasta latura. Oricum merita sa incercati.

Baluri moderne si invitatii mascate

Culori la moda in sezonul toamna-iarna 2011-2012

Baluri moderne si invitatii mascate

FitCurves sau 30 de minute puse in slujba siluetei

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!