Perfect red nails: castiga un lac de unghii signature OPI Gwen Stefani in fiecare zi

Texturi cu totul speciale, menite a-ti suscita curiozitatea descoperirii, nuante desprinse din cele mai ascunse vise si finish-uri concepute pentru a imprima unghiilor amprente stilistice inconfundabile. Noile colectii de lacuri de unghii, transpun intr-o maniera unica reperele noului sezon, anticipand fastul si momentele dedicate celebrarii unui an parcurs aproape pe nesimtite, intr-un tumult care nu de putine ori ne-a determinat sa “lecturam” fugitiv momentele cu semnificatie.
Una dintre cele mai de succes colaborari initiate in ultimii ani de OPI este fara doar si poate cea materializata in colectiile speciale ce poarta semnatura lui Gwen Stefani. Daca in debutul lui 2014 ne delectam cu cele 7 nuante de lacuri de unghii inspirate de stilul nonconformist al artistei, iata ca pentru finalul de an, OPI a pregatit o linie cu aer festiv ce include nu mai putin de 12 tonuri concentrate in jurul rosului profund, bogat si de o eleganta atemporala. De la Cinnamon Sweet, un rosu pur si luminos, pana la Fashion A Bow – rosu cu subton oranj sau Red Fingers and Mistletoes – rosu intens presarat cu particule stralucitoare aurii, colectia OPI Gwen Stefani Holiday 2014 promite o incursiune captivanta in tainele celei mai seducatoare culori, prelinsa pe unghii asemenea unei nestemate cu multiple fatete.


Fara doar si poate, nuanta vedeta a colectiei, regasita de altfel si in paleta dezvaluita in aceasta primavara, este Over&Over A-Gwen, un rosu intens, bogat si supra-saturat, care cucereste fara drept de apel inca din primele secunde. Un rosu atat de clasic si de elegant, prin excelenta modern si rafinat, senzual si intrigant precum un sarut neasteptat in mijlocul unei piatete publice. OPI Over&Over A-Gwen este integrat intr-o caseta speciala de colectie, in interiorul careia se regasesc un set de cristale si elemente Swarovski in nuante de auriu, argintiu sau negru, care pot fi aplicate pe unghii cu ajutorul adezivului, alaturi de o brosura care prezinta numeroase variante de nail-art si de personalizare a manichiurii.

Castiga un lac de unghii signature Gwen Stefani for OPI in fiecare zi

Topline Romania, distribuitorul OPI si al numeroaselor branduri profesionale de beauty (TIGI, Joico, Guinot, Academie, alessandro, CND etc) ce pot fi regasite in cele mai bine cotate centre de frumusete din Romania, intampina noul sezon cu surprize de proportii pentru clientii fideli si nu numai. Boutique-ul Topline situat pe Blv. Regina Maria nr.14 isi extinde arealul, astfel incat la finele lunii septembrie, shopping-ul va putea fi derulat intr-un spatiu complet reamenajat pe o suprafata de doua ori mai mare decat cea initiala.Mai mult decat atat, in perioada 25-28 septembrie, Topline pregateste la sediul sau, un Trade Show de amploare, in cadrul caruia vor avea loc demonstratii de manichiura, hairstyle, aparatura etc, completate de o serie de oferte speciale si discount-uri consistente, pentru a puncta cum se cuvine debutul unui nou sezon in slujba frumusetii. Cei care doresc sa participe la demonstratiile si seminariile desfasurate de-a lungul celor 4 zile de TopBeauty Trade Show, isi pot achiziona un bilet in valoare de 25 lei, care le va permite accesul la tot know-how-ul ce urmeaza a fi impartasit de trainerii Topline.

Pana atunci insa, in parteneriat cu Topline, am pregatit pentru voi un concurs inedit: puteti castiga un lac de unghii signature Over&Over A-Gwen (colectia Gwen Stefani for OPI) si un bilet de participare la TopBeauty Trade Show / zi in perioada 8 – 28 septembrie.


Pentru a intra in fiecare zi in posesia lacului de unghii si a biletului de acces la seminarii si demonstratii de manichiura, hair sau aparatura, iata ce anume trebuie sa faceti:

  • Raspundeti printr-un comentariu in continuarea acestui articol la intrebarea “Ce nuanta de lac de unghii din colectia Gwen Stefani for OPI Holiday 2014 ati alege pentru seara dintre ani?”.
  • Asigurati-va ca ramaneti conectati la cele mai noi informatii din arealul frumusetii, acordand un LIKE paginii oficiale de Facebook a blogului – AICI si paginii Topline Europa – AICI.

Concursul se desfasoara in perioada 8-28 septembrie, iar castigatorii vor fi desemnati in fiecare zi cu ajutorul random.org si vor fi afisati in aceasta pagina. Pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii vor trebui sa se prezinte in perioada 25-28 septembrie la magazinul Topline – Blv. Regina Maria, nr.14, cu un act de identitate.

Mult succes si astept comentariile voastre!

Update:

8 septembrie – Prima castigatoare a unui lac de unghii Over&Over A-Gwen si a unei invitatii la TopBeauty Trade Show este Dancea Ramona Elena

9 septembrie – Castigatoarea de astazi este Alexandra D

10 septembrie – Castigatoarea de astazi este Andreea T

11 septembrie – Castigatoare de astazi este Kinga K

12 septembrie – Castigatoarea de astazi este Lorena

15 septembrie – Castigatoarea de astazi este Andreea Constantin

16 septembrie – Castigatoarea de astazi este Ana Theo

17 septembrie – Castigatoarea de astazi este Mihaela

18 septembrie – Castigatoarea de astazi este Andreea

19 septembrie – Castigatoarea de astazi este Anisoara Ivan

Perfect red nails: castiga un lac de unghii signature OPI Gwen Stefani in fiecare zi

L’Homme Ideal (Guerlain): noua provocare olfactiva menita sa contureze aura ideal-tipului masculin

Perfect red nails: castiga un lac de unghii signature OPI Gwen Stefani in fiecare zi

Tendinte machiaj toamna 2014: colectia Extravagancia (Givenchy)

Articole recente

There are 38 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!