Cinci pasi simpli pentru obtinerea unui coc lejer

Cocul lejer, nefinisat si conceput intr-o maniera cat mai fireasca si mai naturala, reprezinta o alternativa de coafare demna de luat in considerare pentru toamna-iarna 2011-2012, mai ales ca tendintele sezonului mizeaza cu precadere pe styling-uri usor de realizat acasa si aflate la indemana oricarei femei.

Cocul, ca tip de coafura a dominat show-urile de moda inca de la inceputul anului, iar toamna aceasta se redefineste prin prisma unor alternante de volume si prin lipsa unor forme rigide, perfect structurate. Nu mai este vorba despre abordari ultra-sofisticate ci mai degraba despre o eleganta derivata din simplitate, intr-o cheie minimalista si usor romantica, careia i se adauga o doza consistenta de creativitate.

In urma cu cateva luni, la evenimentul anual de tendinte in coafura organizat de Philips la Londra, Andy Uffels (reputat hair-stylist international) a reunit toate elementele ce tin de realizarea cocului lejer intr-un capitol care reda inca din titlul sau, atitudinea relaxata si efortless definitorie pentru look-ul de toamna: “Ballerina’s Day Off”.

In continuare voi explica detaliat care sunt etapele realizarii unui coc lejer acasa. Citeste aici continuarea articolului meu.

Cinci pasi simpli pentru obtinerea unui coc lejer

FitCurves sau 30 de minute puse in slujba siluetei

Cinci pasi simpli pentru obtinerea unui coc lejer

Machiaj toamna-iarna 2011-2012: colectiile Givenchy si Collistar

Articole recente

There are 2 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!