Dresuri pictate manual: Ham Ham by Laura Bucur

Cand Laura Bucur mi-a aratat prima pereche de dresuri pictate pe care o realizase, am avut sentimentul ca intregul concept se va dezvolta de la sine, fara prea mult efort. Ce-i drept, niciun business in moda nu se gestioneaza pe „pilot automat”, insa atunci cand privesti lucrurile intr-o nota mai relaxata, totul pare a decurge in mod firesc.

Ham Ham reprezinta poveste copilariei, la care cu totii ne intoarcem ori de cate ori simtim nevoia de a evada din cotidian. Iar personajele pe care Laura ni le prezinta sunt menite a ne aseza un zambet pe fata, atunci cand intr-o dimineata geroasa de iarna ne aflam in fata dressing-ului, intrebandu-ne cum putem combate monotonia.

Colectia Ham Ham este alcatuita din sase modele de ciorapi pictati manual:

  • Spider – un paianjen de abia trezit din somn care se prelinge cu gratie din plasa sa inspre glezne (disponibil pe nuante de verde si turcoaz)
  • Monsters Bones – un desen care alunga teama de radiografiile din cabinetele medicale si ne asigura ca oasele sunt la locul lor (disponibil pe verde si violet)
  • Colors petals – cate ganduri imprastiate, tot atatea petale colorate (disponibil pe violet, roz si lila)
  • Blossom – accente dezvoltate in ritm crescendo (disponibil pe gri, roz si albastru inchis)
  • Tulip – inefabilul lalelei negre sau candoarea petalelor cufundate in albul pur disponibil pe negru si alb)
  • Ham Ham – simpaticul catel care ne acompaniaza peste tot (disponibil pe gri si albastru)

Pentru femeile care vor sa le fie transpusa propria poveste pe dresuri viu colorate, Laura Bucur ofera si serviciul de personalizare. Preturile pentru dresurile din colectia Ham Ham sunt cuprinse intre 60 ron si 100 ron, iar pentru desenele personalizate, in functie de complexitatea acestora, se adauga aproximativ 35 ron.

Dresurile Ham Ham pot fi comandate de pe site-ul www.laurabucur.ro, pagina de Facebook dedicata si www.dress-a-porter.ro.

Colectia de Craciun: Sepala si RSM

Colectia de Craciun: Sepala si RSM

Girls Night Out – Wear Something Red

Girls Night Out – Wear Something Red

Articole recente

There are 3 comments

  1. Ham Ham in Beau Monde - Laurabucur.ro

    […] Dupa mai multe aparitii in presa online, lucru care l-a facut extrem de fericit pe Ham Ham pentru ca a fost indragit de lumea virtuala, ieri, datorita Lianei Mitroi, am aflat ca Ham Ham a aparut si in presa scrisa, adica in revista Beau Monde. Azi am cumparat-o si da, chiar daca Ham Ham sta ghemuit intr-un colt, important e ca este. AICI vedeti pe unde s-a mai scris. Multumesc si Adina! […]

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!