Colectia de Craciun: Sepala si RSM

In prag de Sarbatori, Mihaela Glavan si Ovidiu Buta semneaza doua linii speciale de incaltaminte, care nu fac altceva decat sa ne determine la prelungirea listei de cadouri. Mihaela Glavan a imaginat pentru Sepala, cateva modele de sandale cu toc stiletto sau pantofi clasici din piele intoarsa rosie, potriviti atat pentru serile de gala cat si pentru petrecerile in club.

Insa surpriza cea mai placuta din punctul meu de vedere o reprezinta pantofii ganditi de Ovidiu Buta pentru RSM. Atat varianta rosie cat si cea neagra sunt puse in valoare de silueta unui catel brodata pe partea laterala a pantofilor. Cred ca este primul an in care imi doresc o pereche de pantofi masculini in dressing… si nu orice pantofi, ci cei rosii semnati Ovidiu Buta pentru RSM.

Modelele de pantofi din colectia speciala de Craciun se pot gasi in magazinele: Sepala by Mihaela Glavan (Benjamin Franklin nr. 9) si Galeria Designerilor Romani (Cocor), RSM by Ovidiu Buta – in magazinul Sepala, Galeria Designerilor Romani in Cocor si Magazinul Mescal din Mario Plaza (haine si accesorii pentru barbati).

Colectia de Craciun: Sepala si RSM

5 minute pentru arta

Dresuri pictate manual: Ham Ham by Laura Bucur

Dresuri pictate manual: Ham Ham by Laura Bucur

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta