Extreme LOVE for summer SALES: -25% la bijuteriile Moogu Contemporary Jewellery

Joi 26 iunie, cu incepere de la ora 18:00, in gradina de poveste a ceainariei Infinitea (Str. Dr. Grigore Romniceanu, nr.7), Moogu Contemporary Jewellery lanseaza invitatia la Summer SALES, o sesiune de shopping cu 25% discount si 101% dragoste concentrata in bijuterii care retraseaza harta afectiva a oricarei zile liniare.


Bijuteria de autor, un demers creativ ce isi subsumeaza multiple semnificatii dincolo de latura estetica evidenta, presupune in esenta conturarea unei povesti cu final nescris. Primele capitole ale povestii sunt mestesugite in atelierul designerului si incadrate cu metale pretioase sau materiale neconventionale, insa firul epic incepe sa captiveze de abia in momentul in care bijuteriile isi aleg purtatorii, in care rezoneaza cu dorintele, proiectiile sau trairile interioare ale acestora, intr-un asemenea grad incat sa se constituie intr-o expresie intima si personala.


Moogu Contemporary Jewellery a dezvaluit la inceputul sezonului primavara-vara 2014 o colectie de bijuterii realizate manual din argint si punctate cu fasii din piele, o declaratie de dragoste provocatoare, incitanta, care jongleaza intre extremele emotionale si care tulbura prin intensitatea si profunzimea mesajului. Iar cum  in toiul verii pretextele amorului impartasit condimenteaza toropeala nesfarsita, insa atat de placuta, Moogu Contemporary Jewellery s-a gandit sa ofere tuturor pasionatilor de bijuterie un nou motiv de apropiere, imposibil de refuzat: -25% la achizitia oricarei piese din colectia Extreme Love.

Un review complet al colectiei Extreme Love by Moogu Contemporary Jewellery puteti citi aici

Colierele, inelele, bratarile, cerceii, mastile sau butonii din argint Moogu Contemporary Jewellery parasesc atelierul de creatie in dupa-amiaza zilei de joi 26 iunie, pentru a descinde in feerica gradina de vara a ceainariei Infinitea, un spatiu in care povestile sunt infuzate cu aromele plantelor selectate cu grija si cu momente de gratie traite cu ochii deschisi.

Extreme LOVE for summer SALES | -25% – Joi 26 iunie, ora 18:00 @ Ceainaria Infinitea (Str. Dr. Grigore Romniceanu, nr.7)

Extreme LOVE for summer SALES: -25% la bijuteriile Moogu Contemporary Jewellery

Cellular Firming&Lifting Neck Cream (Skincode): complexul regenerant pentru gat si decolteu

Extreme LOVE for summer SALES: -25% la bijuteriile Moogu Contemporary Jewellery

Reperele unui concept de frumusete unic – Infrafit: interviu Raluca Iliescu

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!