Girls Night Out – Wear Something Red

In prag de Sarbatori am reunit toti colaboratorii si persoanele dragi noua, la o petrecere desfasurata la cafeneaua Plach, locul unde am pus la punct de atatea ori editiile Girls Night Out.

HotCity Christmas Party s-a desfasurat sub sloganul Wear Something Red. Am impodobit bradul de Craciun cu flori din matase, globuri si beteala rosie, adaugand si cateva lumini care s-au prelins pe crengile bogate. Invitatii s-au conformat, abordand in tinutele lor cate un accesoriu rosu, iar atmosfera de sarbatoare a fost completata de acordurile muzicale mixate live de DJ-ul Plach.

Cateva anunturi am avut de facut la petrecere:

  • pentru cei care nu stiau deja, HotCity.ro are un nou layout, mai prietenos sper eu pentru toti cititorii
  • am acordat premiul cel mare al provocarii Wear Something RedOana Bratila a fost castigatoarea. Kinga Varga a realizat pentru ea un bolero unicat absolut superb din organza neagra si a oferit tuturor participantelor cate un cadou special.
  • seria de petreceri Girls Night Out se va relua de anul viitor

Impreuna cu Anca Nelersa, Pr-ul nostru

Multumesc tuturor invitatilor si partenerilor la eveniment. edulce.ro ne-a adus un tort delicios branduit cu logo-ul HotCity.ro, iar AVON Romania s-a transformat in Mos Craciun, oferind cadouri oaspetilor. Mai multe fotografii de la petrecere puteti vedea aici.

Dresuri pictate manual: Ham Ham by Laura Bucur

Dresuri pictate manual: Ham Ham by Laura Bucur

M.A.C in Romania

M.A.C in Romania

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!