Dimensione Danza in Romania

Inceputul toamnei aduce cu sine patrunderea pe piata romaneasca a unor noi branduri fashion, mare parte dintre acestea beneficiind de un parcurs international bine inchegat si de o recunoastere pe masura.

Saptamana trecuta, am luat parte la evenimentul de deschidere al magazinului Dimensione Danza, situat la etajul 1 in Baneasa Shopping City.

Un brand premium, pe care m-am bucurat din plin sa il regasesc sub cupola unuia dintre cele mai bine puse la punct centre comerciale din Romania si care mizeaza pe o abordare complet diferita din punct de vedere estetic si vizual.

Dimensione Danza a luat fiinta in anul 1983, la initiativa balerinei Nadia Necchi si a sotului acesteia, Enrico Baroni, specialist in moda. Un duo care a reusit sa impuna un concept unic, ale carui resorturi pot fi regasite in universul plin de dinamism si de expresivitate al dansului.

In magazin, liniile propuse de Dimensione Danza sunt plasate in zone distincte, astfel incat clientii sa isi poata indrepta atentia cu usurinta inspre tipul de vestimentatie dorit. Cum pasiti in magazin, imediat in stanga, veti putea gasi bluzoane, pantaloni, fuste, veste, jachete sau topuri streetwear, cu un croi lejer si confectionate din materiale atat de placute, incat nu va veti putea abtine sa nu le atingeti.

Mai multe detalii despre conceptul brandului si selectia magazinului cititi in continuare in articolul amplu pe care l-am scris aici.

Calitatea textilelor utilizate se reflecta in pretul putin peste medie al pieselor vestimentare, iar din acest punct de vedere Dimensione Danza se situeaza printre putinele boutique-uri din RO in care daca intri chiar nu ai nimic de comentat la capitolul materiale si finisari.

Mai mult decat atat, in magazin se regaseste o vitrina extrem de bine pusa la punct cu bijuterii. Unele dintre acestea sunt placate cu aer, altele sunt realizate din plexiglas sau otel inoxidabil, insa indiferent de metalul utilizat toate piesele sunt incantatoare si te cuceresc pe loc. Mie mi-au atras atentia cerceii cu poante de balerina, cei cu bufnite sau cei cu originalul kit pentru bucataresele fashion, inelele cu miniaturi desert, pandantele cu soricei si cirese, precum si reprezentarile descinse parca din Wonderland.

Dimensione Danza in Romania

Dezinteresul in PR nu e cool

Dimensione Danza in Romania

DIOR Make-up Games

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!