Despre denim mania si tendintele primaverii-verii 2015 la Digi 24

In urma cu cateva zile, Monica Radulescu – reporter Digi 24, imi propunea realizarea unui material video pe tema denimului, unul dintre principalele trenduri ale primaverii-verii 2015. Momentul nici nu putea fi mai bine ales, dat fiind ca finele lui martie impune cu prisosinta o reactualizare punctuala a garderobei de baza. Daca pana de curand temperaturile alternante nu ne-au stimulat defel sa deschidem usile dressing-ului si sa demaram o analiza a pieselor care necesita inlocuite sau care merita pastrate, acum nu mai avem nicio scuza: colectiile retailerilor au poposit in magazine, iar diminetile au devenit mult mai optimiste.

Denimul a fost adoptat in vestimentatie intr-o prima etapa din necesitate, de-a lungul decadelor devenind un reper de stil care s-a adaptat absolut tuturor curentelor culturale/fashion: de la jeansii evazati cu talie inalta purtati in anii ’60, pana la cei stramti si rupti din perioada grunge, declinati in variante scurte/ultra-scurte si pana la cei skinny, boyfriend sau straight, regasiti la ora actuala in colectiile permanente si updatati din punct de vedere cromatic/tehnic (modalitatile de tesere/filare si de vopsire).

Primavara-vara 2015 marcheaza o revenire pregnanta a denimului in moda urbana, iar o pereche de jeansi bine aleasa, o camasa, o jacheta sau o fusta conica, se pot integra in garderoba indiferent de momentul zilei sau de ocazie. De ce? Raspunsul este cat se poate de simplu: denimul este prietenos cu orice silueta, varsta, buget sau stil vestimentar, iar albastrul de intensitate medie, devenit deja un clasic, denota calm si serenitate.

Ce croiuri de jeansi ar trebui sa abordati sezonul acesta, cum sa ii purtati si caror detalii trebuie sa le acordati atentie pentru a avea certitudinea ca ati facut cea mai buna investitie pentru garderoba, va invit sa aflati din reportajul Digi 24, realizat la magazinul Superjeans:

Despre denim mania si tendintele primaverii-verii 2015 la Digi 24

Conversatii cu si despre stil in intimitatea caminului: sugestiile Lem’s pentru decorarea casei de Paste

Despre denim mania si tendintele primaverii-verii 2015 la Digi 24

Castiga un program basic de detoxifiere Iconic Health

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!