Concurs flash: castiga o invitatie la Ladies Night (Cinema City)

In urma cu putin timp, Cinema City ma invita la preview-ul Ladies Night, un concept care asa cum puteti lesne intui este dedicat in intregime rasfatului declinat la feminin.

In Sala VIP a Cinema City Cotroceni m-am delectat cu sedinte de machiaj, impletituri realizate de specialistii Oksana Salon si apoi cu o proiectie de film binevenita in pauza de pranz. Ei bine, Ladies Night Cinema City debuteaza in mod oficial pe data de 12 iulie, iar organizatorii au pregatit si mai multe surprize pentru toate femeile care decid sa isi petreaca seara alaturi de cele mai bune prietene, intr-un cadru special amenajat pentru ele.
Dat fiind ca pana joi nu au mai ramas decat doua zile, va provoc la un concurs flash, in urma caruia puteti castiga o invitatie la Ladies Night Cinema City.

Va asteapta un pop-up fashion store, sedinte de make-up si hairstyle, concursuri cu premii, multe goodie bags si nu in ultimul rand vizionarea in avanpremiera a filmului „Caut prieten pentru sfarsitul lumii” (o comendie romantinca cu accente SF, in care ii veti putea revedea pe Steve Carell si Keira Knightley).
Ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia invitatiei la Ladies Night Cinema City:

Pasul 1: Acordati un LIKE paginii Cinema City Romania.

Pasul 2: Share-uiti imaginea de concurs pe profilurile voastre personale.

Dupa ce ati urmat toti pasii, lasati-mi un comentariu prin care sa confirmati inscrierea in concurs.
Concursul se desfasoara de astazi si pana joi, 12 iulie, ora 11:00. Castigatoarea o voi anunta in aceasta pagina joi la ora 12:00. Mult succes si nu va faceti planuri pentru joi seara, caci este Ladies Night Cinema City! Pentru acelea dintre voi care doresc sa isi cumpere bilete din timp la Ladies Night, pretul este cel aferent unei avanpremiere la Cinema City, rasfatul despre care v-am vorbit fiind surpriza bonus a serii.

Update: Concursul flash a ajuns la final, iar cea care ma va insoti diseara la Ladies Night Cinema City este Alina Stoian!

Concurs flash: castiga o invitatie la Ladies Night (Cinema City)

Alexandra Ivascu (Four Moments of Love): cea mai optimista poveste fashion la Gala UAD 2012

Concurs flash: castiga o invitatie la Ladies Night (Cinema City)

LIKE pentru design-ul romanesc

Articole recente

There are 10 comments

    1. Adina Necula

      Gabi, nu vad share-ul imaginii de concurs de pe profilul meu. Te rog sa mai incerci o data sau daca nu ai urmat acest pas inca, sa nu omiti, deoarece este o conditie a validarii inscrierii in concurs.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!