Cadouri de designer

In aceasta perioada premergatoare Craciunului, apetitul romanilor pentru cumparaturi a determinat organizarea mai multor targuri de cadouri in Bucuresti, cele mai multe dintre acestea reunind piese ale unor artisti plastici sau designeri romani aflati la inceput de drum. Week-end-ul care tocmai s-a incheiat, am reusit sa vizitez patru astfel de targuri, sensibil diferite ca mod de organizare si selectie, insa cat se poate de aplecate pe ideea de haine si accesorii utile, nu doar cu un design elaborat.

Pe de o parte, m-am bucurat sa constat ca majoritatea designerilor pe care i-am intalnit au ales foarte bine locul si tipul manifestarii. Asta pentru ca in sfarsit am regasit in fiecare zona parcursa acel specific si acea atmosfera caracteristica evenimentului (UNVEILED s-a concentrat pe descoperirea unor designeri tineri, multi dintre ei ajunsi pentru prima data cu o colectie la un targ din Bucuresti; Marche de Noel a mizat pe cadourile de designer, insa intr-o atmosfera ceva mai comerciala etc). Hainele vintage nu s-au mai amestecat printre pantofii de designer sau tinutele de boutique, iar gratie ofertei generoase de targuri, nu a existat riscul de a vedea aceleasi nume in locuri diferite.

Pe de alta parte, organizatorii au stiut ce parte a publicului pot atrage si nu au riscat o comunicare elaborata doar de dragul marketing-ului. Iar segmentele de clienti au fost perfect atinse si acoperite.

Citeste continuarea articolului pentru a vedea selectia de cadouri de designer pe care v-o propun.

Dat fiind ca mai sunt doar cateva zile pana la Craciun, va prezint o selectie cu piesele pe care eu le consider a fi speciale si pe care le-am regasit la targuri week-end-ul acesta, in speranta ca va vor inspira si pe voi in alegerea unui cadou pentru persoana draga. Mai mult decat atat, lansez din nou indemnul de a oferi o sansa designerilor romani si de a va indrepta atentia inspre tinutele unicat care pot rivaliza oricand cu ceea ce gasiti in colectiile brandurilor mass-market din mall-uri.

Citeste continuarea articolului pentru a vedea selectia de cadouri de designer pe care am realizat-o.

Un week-end fashion

Un week-end fashion

Colectia de accesorii de iarna Burberry

Colectia de accesorii de iarna Burberry

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!