Cum sa alegi mascara perfecta pentru genele tale

Unei femei ii pot fi refuzate multe, insa niciodata dreptul la mascara. Cel mai versatil, surprinzator si sofisticat produs de make-up la nivel mondial, mascara da negresit tonul unei situatii prin simpla sa prezenta. Spune-mi ce mascara folosesti si imi voi da seama imediat cat de bine te cunosti! Asta pentru ca atat sutele de tipuri de mascara existente in boutique-rile de beauty, precum si particularitatile tale morfologice, transforma misiunea de identificare a formulei castigatoare intr-o adevarata provocare.

Mascara

Inainte ca mascara sa fie comercializata ca produs in tub cu aplicator dedicat, aceasta putea fi lejer confundata cu o crema pentru pantofi sau cu o pasta de dinti de voiaj. La inceputul anilor ’30, cremele negre pentru accentuarea genelor, aveau o consistenta solida (se folosea un amestec de carbune si vaselina) si veneau insotite de o periuta care trebuia umezita inainte de a aplica produsul, o evolutie certa fata de perioada victoriana in care bucataria servea drept laborator de experimente in prepararea mascarei (amestecuri din carbune, miere si apa sau pe baza de funingine).

Odata cu aparitia aplicatorului modern, cu peri de nylon, perspetiva alegerii mascarei ideale s-a schimbat radical. Investitiile in arhitectura aplicatoarelor si in design nu s-au limitat atat la strategiile de marketing, cat la atingerea perfectiunii in acceptiunea cat mai multor femei. Iar asta pentru ca esential in identificarea mascarei ideale este sa stii exact ce efect doresti sa obtii si de ce anume ai nevoie: alungire, curbare, desime, volum sau toate la un loc?

cover

Tipul de gene indica mascara care ti se potriveste

“The naked truth” functioneaza extrem de bine atunci cand vine vorba de alegerea mascarei si cu toate ca este dificil sa accepti ca ai genele naturale scurte, rare, fara volum, rebele sau decolorate, constientizarea realitatii reprezinta cheia succesului. Pentru a obtine rezultatele dorite important este sa stii de ce produs ai nevoie, iar in cazul mascarei forma aplicatorului si textura tusului contribuie in mod decisiv la reusita deplina a machiajului genelor:

prod_1187511_1_613x613

Volumizare – genele rare, subtiri, fragile si rare au in primul rand nevoie de volum, iar produsele dedicate pot fi usor recunoscute gratie tuburilor bombate ce ascund aplicatoare generoase cu peri desi si apropiati intre ei. Majoritatea produselor volumizatoare pentru gene sunt concepute pe baza de ceara de albine si silicon, texturile fiind unele dense si cremoase, tocmai pentru a face ca genele fragile sa para mai groase. Poti incerca noua mascara Avon Big&Multiplied.

prod_1124606_1_613x613

Alungire – daca ai genele scurte si subtiri, ideala este utilizarea unei mascara cu textura fluida, care sa nu incarce genele si care sa se depuna omogen pe varful acestora. Mascara pentru alungire (o varianta excelenta este Avon SuperExtend Extreme) poate fi recunoscuta dupa ambalajul prelung si dupa peria clasica cu peri scurti, care permite aplicarea produsului pana in coltul ochilor (indicat este sa incepi prin a presa peria la baza genelor, continuand apoi cu o rasucire din poignier pana la varf).

Va invit sa descoperiti continuarea articolului pe platforma AVON SchimbaLumeaPrinFrumusete.ro – aici

Cum sa alegi mascara perfecta pentru genele tale

Making Sounds: noua colectie de bijuterii semnata Skin Deep si Moogu Contemporary Jewellery

Cum sa alegi mascara perfecta pentru genele tale

Secretele unei ingrijiri de cinci stele: interviu Sarantis Tsimilimis, Regional Education Director LA MER (I)

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!