Your Personal Best: primul program de training destinat incepatorilor

“Esti ceea ce mananci” spune dictonul nutritionistilor, iar studiile recent publicate nu inceteaza a oferi noi informatii despre activatorii metabolismului, despre super-alimentele cu rol atat de hranire cat si de preventie a aparitiei anumitor maladii si despre schemele alimentare ideale care asigura echilibrul organismului si elimina fluctuatiile in greutate nedorite. Preceptelor nutritiei corecte le sunt adaugate o serie de elemente ce au in vedere tonusul pielii, fermitatea, supletea membrelor si acel contur apropiat de perfectiune, facil de redat in Photoshop, insa care poate avea un corespondent negresit in realitate. Altfel spus, “esti asa cum decizi sa fii, functie de cata atentie si importanta acorzi interiorului si exteriorului tau”!

Nu exista o licoare magica care sa te transforme peste noapte din clienta fidela patiseriilor si a fast-food-urilor intr-un model de buna conduita care vaneaza cu ardoare hainele marimea 34. Insa ceea ce exista cu prisosinta este potentialul de cultivare a preocuparii de sine si curajul de a constientiza necesitatea unui punct de plecare sustinut de expertiza profesionistilor: nutritie, sport, estetica corporala, skincare etc.

De cele mai multe ori, constientizarea faptului ca ai nevoie de ajutor pentru a elimina kilogramele in plus, intervine in momentul acutizarii situatiei: nemultumirea in fata oglinzii la cabina de proba atunci cand cea mai mare masura a brandului pare a fi cea mai “buna” gluma proasta servita siluetei deformate din pricina depozitelor de grasime, remarcile “nevinovate” in cercul de prieteni, frustrarea ce survine invariabil in mediul profesional odata cu schimbarea imaginii (intotdeauna o femeie cu un aspect fizic agreabil si suplu va avea mult mai multe sanse de relationare reusita cu partenerii/clientii) etc.

Cori Gramescu, reputatul antrenor de fitness si nutritionist, a conceput in premiera pentru piata din Romania, primul program de training destinat incepatorilor sau celor care din pricina programului aglomerat sau a lipsei de motivatie, nu reusesc sa se plieze pe orarul unei sali. Programul conceput de Cori – Your Personal Best – include exact acel element-cheie care nu se regaseste in meniul niciunei sali de antrenament: personalizarea.

Abonamentului clasic cu acces nelimitat la LadyFIT Gym, Cori Gramescu i-a alaturat sedinte de consiliere individuala, un seminar lunar cu retete culinare sanatoase si cu variante corecte de servire a mesei in oras si un program personalizat de antrenament progresiv si monitorizare zilnica a dietei. Cheia succesului pe termen lung rezida inainte de toate in continuitate si in transformarea “dietei” zilnice intr-un stil de viata asumat. Your Personal Best mizeaza nu doar pe rezultate punctuale, cat pe un sistem eficient, realist si sustenabil in timp.

Programul Your Personal Best urmareste trei componente majore: Personal Improvement (motivatia), Personal Diet (planul de actiune) si Personal Training System (schema personalizata pentru indeplinirea obiectivelor). Personal Improvement este un seminar in cadrul caruia poti invata retete sanatoase, solutii adaptate zilelor aglomerate in care nu ai timp sa iti planifici mesele, modalitati de organizare a activitatilor cotidiene in asa fel incat la finalul fiecarei luni sa simti ca ai facut ceva pozitiv pentru tine si ca ti-ai atins fiecare obiectiv. Personal Diet consta intr-o sedinta de analiza a stilului de viata, a preferintelor alimentare, in urma careia primesti o dieta personalizata functie de target-urile, preferintele si resursele tale in alimentatie. Personal Diet inseamna in egala masura o monitorizare zilnica a dietei si consiliere telefonica in timp real. Personal Training System presupune conceperea unui program de antrenament pornind de la abilitatile individuale si de la timpul disponibil, intr-o maniera care sa nu impline un effort de a ajunge la o anumita ora la sala (antrenamentele sunt variate si supravegheate de catre un profesionist).

Pe data de 3 noiembrie, in cadrul salii LadyFIT, incepand cu ora 20:00, Cori Gramescu organizeaza prima intalnire dedicata programului Your Personal Best, in cadrul careia va oferi informatii detaliate privitoare la program, tuturor celor care si-au achizitionat abonamente.

Prin programul Your Personal Best ai acces nelimitat la peste 40 de antrenamente, printre care: Yogilates; Dynamic Resistance, Reshape, TightenUP, Body Ballet, Cardio Circuit, Wonder Women, Vive Cardio, BodyPUMP, Cardiolates, Reshape Tone, Body Worship, Matwork, AfroAerobic, ABC Toning, Kempo Kick, Double Disc Pilates, Super Sculpt, BodyAttack, Step Tone, FIT Training, BodyEnergy, Ultimate Pilates, Cardio Step, Light Weight, Bootylicious, Gentle Fitness, Body Ballet, Capoeira, Booty to die, Double HIIT, StretchIT, Affectif.

Inscrierile pentru programul Your Personal Best se fac la LadyFIT Gym (0726.438.348) pana pe data de 3 noiembrie, iar preturile incep de la 500 lei pentru o luna, 950 lei pentru doua luni, 1200 lei pentru trei luni si 2100 lei pentru sase luni.

Your Personal Best: primul program de training destinat incepatorilor

“7” – In fiecare zi CONDUR by alexandru: noua colectie toamna-iarna 2014/2015

Your Personal Best: primul program de training destinat incepatorilor

Crabtree&Evelyn: secretul naturii si experienta cosmetica transformata intr-un ritual al tuturor simturilor

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!