“7” – In fiecare zi CONDUR by alexandru: noua colectie toamna-iarna 2014/2015

Toamna aceasta, CONDUR by alexandru transforma caldaramul urban in cel mai incitant catwalk, o pasarela nesfarsita de-a lungul careia fiecare femeie paseste cu gratie si aplomb, devenind starul propriei pelicule derulate in ritmul ametitor al metropolei. Noua colectie toamna-iarna 2014-2015 semnata CONDUR by alexandru, transcrie codurile perfectiunii intr-o maniera reala si autentica, fara insa a le subsuma unor reprezentari imagistice excesiv idealizate – 7 cliente fidele ale brandului intruchipeaza valorile si filosofia care de peste 20 de ani confera universului creativ CONDUR by alexandru, aura recognoscibilitatii: calitate ireprosabila, sofisticare, eleganta, artizanat la cel mai inalt nivel, unicitate a design-ului si studiu aprofundat al detaliilor.

Chintesenta a intregului, a echilibrului si a armoniei, “7” reprezinta continuarea “Manifestului pentru feminitate” dezvaluit in debutul toamnei 2013 si reprezentat de un profesionist al frumusetii – make-up artistul Andreea Ali. In urma cu un an, CONDUR by alexandru lasa sa se intrevada in mod subtil, firul conductor al povestii invaluite in mister – “Astazi este Andreea, maine poti fi TU” – si continuata sezonul acesta in spiritul definitoriu al brandului, acela al promisiunilor infaptuite negresit.

CONDUR by alexandru inseamna mai mult decat dorinta, fascinatie si incantare in fata unei noi perechi de pantofi, marturie fiind chiar cele 7 doamne, protagoniste ale campaniei de imagine toamna-iarna 2014/2015, care au investit cu un vot de incredere brandul romanesc cu traditie in arta manufacturii. Fiecare dintre ele a ales sa poarte CONDUR by alexandru, sa isi manifeste fidelitatea fata de incaltamintea care nu le-a dezamagit niciodata si sa certifice astfel un nivel al calitatii ce poate oricand rivaliza cu cel promis de etichetele cu rezonanta internationala. 7 femei cu varste si profesii dintre cele mai diferite, care au calatorit in intreaga lume, care si-au fundamentat business-uri consistente si care isi aloca cu lejeritate si fara prea multe limite sau limitari, bugetele de shopping – ele sunt cele care poarta zilnic CONDUR by alexandru si care in toamna-iarna 2014/2015 isi manifesta public atasamentul fata de brand: Andreea (make-up artist), Dana (designer vestimentar), Mihaela (partener casa de avocatura), Lavinia (director centru comercial), Ioana (stewardesa), Nicoleta (medic diabet-nutritie), Ana-Maria (proprietar fabrica de mobila).

Unul dintre elementele definitorii ai CONDURilor ce reuseste sa transpara cu prisosinta din tipologia de piese incluse in colectia “7” toamna-iarna 2014/2015 este versatilitatea exprimata atat in ceea ce priveste modelele, cat si asocierile cromatice sau inaltimea tocurilor. Propunerile CONDUR by alexandru toamna-iarna 2014/2015 sunt concentrate asupra unei palete de nuante inspirate din mediul natural si acompaniate de cateva accente menite sa alunge morozitatea zilelor friguroase: tonuri de verde inchis (forest), verde ocean, bleumarin, albastru regal, rosu, violet orhidee, gri antracit, negru, alaturate motivelor animal print sau geometrice dispuse in scheme perfect coordonate.

Sezonul acesta aduce cu sine mai putina extravaganta la capitolul design si o aplecare evidenta asupra acelor detalii rafinate care transforma o pereche de CONDURi in cel mai apropiat confident al garderobei: pielea de ponei cu un tuseu aparte care ocupa un loc central in ansamblul colectiei, diferite tipuri de presaj, accesorii metalice integrate in structura tocurilor, fermoare si catarame atat cu rol functional, cat si estetic.

Moda coboara la propriu cu picioarele pe pamant, insa eleganta nu este anulata de dorinta din ce in ce mai acuta de confort. CONDUR by alexandru a alaturat cele doua ingrediente cheie intr-o formula care rezoneaza cu aspiratiile si dorintele cotidiene ale unor segmente extinse de cliente (varste si medii profesionale dintre cele mai variate): tocurile foarte inalte sunt pastrate doar pentru evenimente speciale, in timp ce tocurile medii sau cele joase, cu forma patrata, atrag prin comoditate, fie ca este vorba despre pantofi, botine, ghete sau cizme.

“Manifestului pentru feminitate” ce a debutat cu Andreea, i se adauga inca sase doamne ale caror particularitati confera un sens real conceptului de perfectiune exprimat prin cifra magica “7”.

Piesele noii colectii toamna-iarna 2014/2015 CONDUR by alexandru sunt disponibile atat in boutique-ul online – www.condurbyalexandru.ro – cat si in showroom-ul situat pe Blv. Iuliu Maniu, nr.7, corp T, et.1, interfon 11.

Credite foto campanie:
Fotograf – Alexandru Rosu
Make-up – Andreea Ali
Styling – Adina Necula

Cateva dintre piesele-cheie ale noii colectii toamna-iarna 2014/2015 CONDUR by alexandru pot fi vizualizate accesand galeria foto:

“7” – In fiecare zi CONDUR by alexandru: noua colectie toamna-iarna 2014/2015

Roxanne’s Jewellery & Giftware: farmecul discret al bijuteriilor cu poveste

“7” – In fiecare zi CONDUR by alexandru: noua colectie toamna-iarna 2014/2015

Your Personal Best: primul program de training destinat incepatorilor

Articole recente

There are 2 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!