Ulei de dus cu extract de migdale L’Occitane

Unul dintre cele mai placute si mai imbietoare uleiuri pentru dus este fara doar si poate cel cu extract de migdale de la L’Occitane.


L’Occitane nu cred ca mai are nevoie de nicio prezentare, produsele de ingrijire corporala si faciala ale brandului recomandandu-se de la sine prin prisma calitatii formulelor si a eficientei dovedite in timp.

In mod obisnuit, uleiurile destinate utilizarii la dus, sunt fie mult prea consistente si lasa un film gras pe suprafata pielii, fie au o baza necorespunzatoare si tind ca la scurt timp de la deschidere sa miroasa a ranced (in special in cazul uleiurilor de baie promovate pe segmentul bio de marci aparute peste noapte).

Nu este cazul uleiului de dus cu extract de migdale de la L’Occitane, de departe cel mai eficient pe care l-am incercat pana in prezent. Sticla transparenta lasa sa se vada dinainte de deschidere, culoarea ca de chihlimbar, clara si luminoasa. Asta pentru ca inainte de a utiliza efectiv produsul, foarte importanta este prezentarea acestuia si modul in care „comunica” cu femeia care il cumpara.

Uleiul de baie L’Occitane sopteste inca de pe raft si atrage ca un magnet. Iar odata ce ii simti aroma, este imposibil sa nu te lasi cucerita. Mirosul de migdale nu este foarte pregnant, fapt ce transforma banalul dus, intr-un moment de relaxare al tuturor simturilor. Aroma te invaluie in mod subtil si persista delicat pe piele inca cateva ore dupa baie.

Aspectul cel mai important poate la acest ulei se regaseste in textura sa cu totul speciala. Uleiul este fluid, insa odata revarsat in palma si omogenizat, temperatura sa creste (simti o usoara senzatie de caldura, ca si cum pielea ar fi infuzata cu particule fine), iar in contact cu apa se transforma intr-o spuma extrem de fina, care mangaie precum un voal de matase pielea.

Alaturarea dintre uleiul de migdale si uleiul de samburi de struguri, se dovedeste a fi cat se poate de fericita, produsul servind atat scopului sau evident (curatirea pielii) cat si emoilierii si hidratarii pielii. Dat fiind ca eu am o piele supusa uscarii frecvente, am resimtit imediat beneficiile uleiului de baie cu migdale. Dupa dus, pielea mea era catifelata si fina, astfel incat nici nu a mai fost necesar sa utilizez crema de corp obisnuita.

Mai mult decat atat, dupa clatire, uleiul de baie nu lasa niciun reziduu lipidic pe piele, indepartandu-se foarte usor si curatind fara a afecta ph-ul natural.

Ulei de dus cu extract de migdale L’Occitane

B.Energy sau invitatia primaverii la schimbare

Ulei de dus cu extract de migdale L’Occitane

HYPOXI: programul de remodelare corporala concentrat pe zonele cu problema

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!