HYPOXI: programul de remodelare corporala concentrat pe zonele cu problema

La inceputul lunii februarie, asistam la deschiderea unui nou studio de remodelare corporala in centrul Bucurestiului: HYPOXI. Discursul prezentat, foarte convingator de altfel, nu mi-a creat insa sperante false ci m-a determinat sa descopar eficienta programului si beneficiile acestuia. Dupa atatia ani, in care am testat practic tot ce se putea testa in materie de estetica corporala si faciala, cu greu mai pot fi indemnata sa acord un vot de incredere unei noi terapii, fara a vedea in amanunt despre ce este vorba.

HYPOXI mi-a depasit insa toate asteptarile si pot spune cu toata sinceritatea ca este cea mai eficienta metoda de remodelare corporala pe care am incercat-o pana in prezent. HYPOXI se bazeaza pe o tehnologie unica in lume, care combina antrenamentul fizic cu terapia vacuum, pentru reducerea localizata a tesutului adipos, redarea fermitatii si elasticitatii pielii, precum si combaterea eficienta a celulitei. Cele doua principii de actiune, terapia cu vacuum si terapia prin compresie, sunt alaturate exercitiilor de intensitate moderata, stimuland fluxul sangvin si accelerand transportul acizilor grasi din regiunile cu probleme. In cadrul unui antrenament cardio clasic, urmat la o sala de fitness, ati observat probabil ca cel mai repede pierdeti in centimetri din zona superioara a corpului, acolo unde vascularizatia este mai intensa si foarte greu ajungeti sa obtineti rezultatele dorite in ceea ce priveste circumferinta soldurilor, a coapselor etc. HYPOXI inverseaza intregul proces, producand vascularizatie in partea inferioara a corpului si stimuland arderea rapida a grasimilor din zonele vizate.

Pentru a intelege mai bine in ce consta metoda, am realizat un reportaj video la studioul HYPOXI pe care va invit sa il urmariti si de asemenea am scris un articol detaliat pe HotCity.ro. In prezent, ma aflu la jumatatea primei luni de antrenament HYPOXI, iar rezultatele sunt vizibile atat pe cantar cat si in centimetri pierduti la nivelul circumferintei coapselor sau a soldurilor. Peste doua saptamani, va voi povesti in detaliu cum a fost prima luna de training si ce rezultate am obtinut, respectand desigur toate indicatiile si neabatandu-ma de la nutritia indicata.

HYPOXI: programul de remodelare corporala concentrat pe zonele cu problema

Ulei de dus cu extract de migdale L’Occitane

HYPOXI: programul de remodelare corporala concentrat pe zonele cu problema

Concurs: L’Occitane iti protejeaza mainile de soare

Articole recente

There are 2 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!