B.Energy sau invitatia primaverii la schimbare

In urma cu aproximativ o luna, am luat parte la inaugurarea unui nou centru de fitness, nutritie si estetica, situat in centrul Bucurestiului, la 10 minute de Piata Romana: B.Energy.

Nu am dezvaluit conceptul imediat dupa lansare, ci am lasat lucrurile sa se aseze putin si inainte de a impartasi programele B.Energy cu voi, sa ma conving pe deplin ca promisiunile sunt indeplinite si ca antrenorii isi fac treaba in mod profesionist, asa cum este firesc. Inainte de toate, B.Energy prezinta un concept nu atat revolutionar, cat extrem de bine gandit, alaturand in mod fericit toate elementele care definesc o viata sanatoasa si echilibrata: cursuri motivationale, sesiuni personalizate de nutritie, programe de aerobic, fitness, step dance, gimnastica yoga, pilates si partea de estetica cu manichiura/coafura expres, tratamente corporale etc.

Centrul se ingrijeste ca fiecare client in parte sa adauge acea plus valoare vietii sale, fie ca participa la un training motivational, fie ca isi regandeste modul in care se alimenteaza, fie ca isi atinge targetul in ceea ce priveste silueta (numar de kilograme in minus, tonifiere etc). Motivele pentru care majoritatea oamenilor nu ajung sa faca miscare sau sunt antrenati in tumultul cotidian cu o doza consistenta de stress acumulat sunt dintre cele mai diverse: unora le lipseste imboldul, motivatia si nu stiu de unde sa inceapa, altii sunt dezamagiti de eternele prelegeri ale antrenorilor pe care nu le percuteaza din pricina faptului ca sunt departe de dorintele lor, iar altii pur si simplu nu isi gasesc programele potrivite orarului lor si serviciile aferente care sa le permita apoi plecarea spre o intalnire de afaceri sau un eveniment.

La toate acestea, B.Energy a gasit solutii si le-a implementat cu succes, transformandu-se in cel mai complex si complet centru din Bucuresti. Programele de antrenament se desfasoara atat dimineata, in cursul zilei, cat si dupa-amiaza, astfel incat oricine sa le poata urma functie de timpul pe care il are si sunt disponibile pe site spre a fi consultate, cursurile motivationale si sesiunile de nutritie vin in ajutorul celor care fac primii pasi spre o viata mai sanatoasa si isi doresc sa schimbe ceva in modul lor de alimentatie sau in perceptia asupra propriului corp, iar manichiura/pedichiura si coafura expres (dureaza 10-15 minute) permit ca dupa antrenament, clientele sa plece de la centru avand un look ideal pentru o intalnire importanta sau pentru un eveniment.

Mai multe despre B.Energy si despre conceptul propus, va invit sa aflati din materialul video pe care l-am realizat recent si pe care l-am publicat astazi pe HotCity.ro.

B.Energy sau invitatia primaverii la schimbare

Escape to Paradise sau laitmotivul frumusetii primaverii 2012 (Artistry)

B.Energy sau invitatia primaverii la schimbare

Ulei de dus cu extract de migdale L’Occitane

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!