Tendinte machiaj toamna-iarna 2011-2012: colectiile Chanel si Guerlain

Tendintele in machiaj pentru toamna-iarna 2011-2012, asa cum le-am prezentat in primele doua articole dedicate, mizeaza din plin pe un joc al contrastelor si al umbrelor, redat prin produse cu texturi care fac apel la latura profund senzoriala.

De la farduri care isi intensifica pigmentii la contactul cu apa si pana la pudre diafane cu cele mai fine particule stralucitoare care imprima pielii o aura de zeita, machiajul toamnei exceleaza la capitolul creativitate, intrigand si stimuland imaginatia fiecarei femei. Pulberile colorate cu efecte cameleonice, ascunse in micile casete atent stilizate, se transforma in adevarate accesorii la moda, reamintind ca machiajul este o arta in sine si un atu de care poate face uz orice femeie pentru a-si releva diferite fatete ale personalitatii.

Chanel – Les illusions d’ombres de Chanel

Chanel ne introduce toamna aceasta intr-un univers al frumusetii, in care salasluiesc cele mai pretioase acorduri invaluite de o infuzie de lumini si umbre. Un clar obscur din care transpar rand pe rand tuse vibrante si reflexii metalice prelinse pe pleoape, pentru o privire hipnotizanta, profunda si misterioasa.

Citeste continuarea articolului meu aici.

Tendinte machiaj toamna-iarna 2011-2012: colectiile Chanel si Guerlain

Fall in fashion la Sun Plaza: inspiratie tricotaje

Tendinte machiaj toamna-iarna 2011-2012: colectiile Chanel si Guerlain

Prada Candy

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!