Prada Candy

Prada continua seria lansarilor de parfumuri semnatura, cu o noua creatie de exceptie, care capteaza in sticla de inspiratie retro, o poveste absolut fermecatoare, derulata pe ritmurile pasionale ale unei piese de o profunzime extrema: Prada Candy.

Candy releva inca din primele minute cateva acorduri gurmande, fara a coplesi simturile si fara a creea acea senzatie de deja-vu. In ultimele luni avalansa de lansari “sweet”& “girly” care a cuprins rafturile boutique-urilor de beauty, nu a facut altceva decat sa imi intareasca convingerea ca tot mai multe case de lux, altminteri respectabile, si-au convins parfumierii ca publicul feminin a suferit o extirpare de creier in masa si inghite tot ce i se ofera, chiar daca asta inseamna sa achizioneze cu buna stiinta aceleasi esente excesiv de copilaresti si de comune.

Prada Candy este pentru mine surpriza toamnei din punct de vedere olfactiv si cel mai complex parfum pe care am avut ocazia sa il miros in ultimul an. Pornind de la sticla decorata cu piele roz Saffiano, intr-o prezentare de colectie si cu alura extrem de eleganta si terminand cu fascinantul clip video de promovare care te lasa fara cuvinte, Prada Candy nu face altceva decat sa scrie o noua pagina in istoria miresmelor si sa isi asigure un loc binemeritat pe incheietura mainii, asemenea unei bijuterii discrete, invizibile si ademenitoare.

Primele note releva dulceata caramelului si a bomboanelor cu lapte pe care obisnuiam sa le consum in copilarie. Este acea dulceata care aminteste de primii fiori ai amorului, de placerea jocului si a daruirii sau de rasplata venita din partea unui persoane dragi ca urmare a infaptuirii unui lucru bun.

Un joc in aparenta inocent, plasmuit in meandrele unui sentiment profund uman si neintinat de mediile toxice, cald asemenea unei dimineti tarzii la finele primaverii si cadentat precum dansul sugerat de frunzele tomnatice in caderea lor pe asternutul umezit de primele ploi.

Integrate printre notele caramelizate, regasim o serie de rasini, intr-un usor supradozaj, care insa nu deranjeaza ci pun in valoare fatetele parfumului. Arome senzuale de lapte indulcit cu miere sau de ciocolata de casa, savurate pe inserat intre perne moi si cearsafuri din bumbac, alaturi de un domn proaspat atras in universul intim feminin.

Moscul alb se dezvaluie plenar de abia dupa cateva zeci de minute, lasand loc unei explorari tardive si unor soapte de amor sosite dupa indelungi asteptari, cand partenerii se surprind reciproc.

Exploziv, hipnotic, ametitor, cald si delicat in acelasi timp, spiritul parfumului este captat intr-o campanie care o aduce in prim plan pe Léa Seydoux, executand un dans provocator cu profesorul sau de pian. Jean-Paul Goude este cel care a realizat clipul video pentru Prada Candy, coregrafia fiind inspirata de dansul Apache, al gastilor de pe strazile Parisului din anii 1900.

Prada Candy nu este un desert. Este o particula parfumata de memorie prelinsa din potirul celor mai profunde simtiri umane.

Parfumul este disponibil in Romania la preturi cuprinse intre 238 lei (flaconul de 30 ml) si 452 lei (flaconul de 80 ml).

Prada Candy

Tendinte machiaj toamna-iarna 2011-2012: colectiile Chanel si Guerlain

Prada Candy

Dezinteresul in PR nu e cool

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!