Fall in fashion la Sun Plaza: inspiratie tricotaje

Ieri dupa-amiaza am raspuns invitatiei Sun Plaza la evenimentul sugestiv intitulat “Fall in Fashion with Sun Plaza”. Mai precis, a fost vorba despre o sesiune de styling derulata live sub ochii vizitatorilor si precedata de o incursiune in magazinele partenere din mall.
Alaturi de alti 7 stilisti, am extras dintr-un bol una din temele fashion, pe baza careia a trebuit sa imi concept tinuta cu pricina. Fiecare tema in parte se inscrie in tendintele sezonului toamna-iarna 2011-2012, astfel incat cei care viziteaza mall-ul in aceasta perioada sa isi poata face o idee asupra look-urilor in voga si de ce nu sa se inspire din tinutele create.
Eu am extras tema “TRICOTAJE” si am avut aproximativ 3 ore pentru a gasi piesele vestimentare potrivite. Un timp mai mult decat suficient, dat fiind ca de obicei cand realizez sedintele foto trec precum o tornada prin magazine cu zeci de pungi in brate.
Asadar am inclus in tinuta cateva elemente cheie pentru trendul cu pricina: un pulover intr-o nuanta de caramiziu cu tenta oranj (similar peisajului natural regasit intr-un parc in toiul toamnei), o pereche de ciorapi din lana fina crosetati si o geanta din piele cu o aplicatie generoasa realizata din croset pe partea frontala.

Nu m-am orientat defel inspre un total look, dat fiind ca indiferent de linia stilistica urmata, totul trebuie perfect echilibrat astfel incat sa nu se creeze impresia unei abordari duse la extrem.

Tinuta pe care am realizat-o este compusa din:
–    pantofi Promod
–    ciorapi crosetati din lana Promod
–    short din denim Koton
–    curea impletita din piele Promod
–    camasa PNK
–    pulover Promod
–    manusi perforate Promod
–    geanta C&A
–    ochelari de soare Koton
–    palarie Promod
Daca vizitati Sun Plaza in perioada urmatoare, veti regasi tinuta pe care am creat-o la parter in zona Green Atrium (in dreptul tinutei veti vedea si o placuta cu numele meu). Mai mult decat atat, Sun Plaza invita pe toata lumea sa viteze tinuta favorita in intervalul 28 septembrie – 5 octombrie, punand in joc un voucher de cumparaturi in valoare de 150 lei la Sprider Stores.
De asemenea, tinutele pot fi votate si pe pagina de Facebook Sun Plaza. Pentru a vota tinuta mea spre exemplu, trebuie mai intai sa dati un like paginii de facebook, iar apoi un LIKE pozei cu pricina.

Fall in fashion la Sun Plaza: inspiratie tricotaje

Cronica de colectie: Andreea Tincu&Sense primavara-vara 2012

Fall in fashion la Sun Plaza: inspiratie tricotaje

Tendinte machiaj toamna-iarna 2011-2012: colectiile Chanel si Guerlain

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!