Marc Jacobs toamna iarna 2011 2012

Marc Jacobs a prezentat in urma cu 2 zile colectia toamna-iarna 2011-2012, intr-un cadru invaluit de texturi reflectorizante, care marcheaza o usoara schimbare de directie. Silueta este mult alungita si definita prin intermediul unor piese aparent rigide si extrem de bine structurate.

Din colaborarea cu House of Harlot s-au nascut rochii si camasi din cauciuc care lasa sub aspect optic impresia unor paiete cusute manual. Infuzia de latex care a cuprins podiumul, poate foarte usor distrage atentia de la cateva elemente cheie, recurente in colectiile lui Marc Jacobs: bulinele sunt dispuse in toate dimensiunile posibile, iar insertiile din cauciuc nu fac altceva decat sa le accentueze volumul, blana naturala isi gaseste locul atat pe reverele mantourilor cat si pe puloverele din casmir, iar accentele military sunt utilizate pentru a sublinia o imagine readusa in actualitate din arhive.

Click pe poze pentru dimensiunea originala

Un demers cu valoarea unei introspectii, ca un examen de inceput de decada fashion, care ne releva personalitatea efervescenta a lui Marc Jacobs, cu o doza puternica de dramatism. Legendele toamnei se nasc direct pe runway, intr-un mix de replici care merita retinute.

Marc Jacobs toamna iarna 2011 2012

Dragoste pentru moda

Marc Jacobs toamna iarna 2011 2012

Circuitul modei in natura

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!