#suntfrumoasa – prima campanie Dove ce are in prim plan femei din Romania

Tu cand te-ai privit ultima data in oglinda si ai exclamat: “Sunt frumoasa!”? In mod paradoxal, societatea contemporana iti ofera zilnic pe cat de multe optiuni, pe atat de multe incertitudini generatoare de anxietate. Pe de o parte, ai la indemana produse de ultima generatie care promit sa reactiveze mecanismele responsabile cu regenerarea celulara si sa ii redea chipului tau prospetimea si vitalitatea din anii adolescentei, iar pe de alta parte esti supusa constant unei avalanse media menite sa standardizeze frumusetea si sa iti inoculeze mai degraba ideea de conformism decat de acceptare.

Dove_suntfrumoasa

In acest context ai toate sansele sa devii o “activista” intr-un univers al frumusetii presarat cu angoase, temeri si competitii iluzorii, sau altfel spus o picatura intr-un ocean de vise si aspiratii construite pentru a te eticheta si a-ti asocia un profil client. Prezentul iti ofera privilegiul apartenentei, insa nu isi doreste sub nicio forma sa te abati de la reguli si sa uiti tot ceea ce ti-a inoculat treptat de-a lungul anilor. Ce ai spune insa daca brusc ti-ai schimba perspectiva si intr-un moment de “rebeliune”, ai accepta invitatia de a parcurge drumul redescoperirii de sine in fata oglinzii din propriul boudoir? La finalul calatoriei, te-ai putea privi cu mai multa ingaduinta si bunavointa, iar inimicii fiecarei dimineti – ridurile, liniile fine sau cearcanele – s-ar putea transforma in companionii imperfecti pe care ii iubesti oricum pentru ca fac parte din tine.

Nu este vorba despre delasare, neglijenta sau renuntarea la ritualurile cotidiene de ingrijire, ci despre constientizarea tuturor acelor particularitati care te tranforma dintr-un pion pe o tabla de sah, in regina castelului. Dove se numara printre brandurile a caror comunicare cu publicul depaseste arealul obisnuit, in centrul caruia se afla fidelizarea, campaniile lansate periodic la invel international aducand in prim plan atributele frumusetii naturale.

Vizual campanie Dove

Una dintre cele mai frumoase initiative ale inceputului de primavara apartine Dove, mesajul asociat fiind pe cat de simplu pe atat de percutant: #suntfrumoasa. In cadrul noii campanii creata special cu si pentru femeile din Romania, Dove inspira doamnele sa spuna “Sunt frumoasa!” prin intermediul unei serii de actiuni speciale derulate pana de data de 10 martie. Campania Dove debuteaza cu un video emotionant ce surprinde lipsa de incredere a femeilor in a-si declara frumusetea si cu invitatia de a publica o fotografie pe site-ul www.doveclub.ro folosind hashtag-ul #suntfrumoasa. Toate declaratiile sunt centralizate si afisate in timp real cu ajutorul counter-ul disponibil pe platforma online, pana in prezent aproape 20.000 de femei raspunzand provocarii. Mai mult decat atat, campania este sustinuta si prin concursuri pe site, activari in magazine, proiecte speciale la TV si bannere interactive.

Un singur gest poate schimba percepția asupra frumuseții. Ajută-ne să redăm femeilor din Romania încrederea de a spune „Sunt frumoasă”! Dă like sau share unei poze cu tine și folosește în descriere #suntfrumoasa.

Posted by Dove on Friday, 26 February 2016

In luna femeilor, spune si tu “Sunt frumoasa!”. Din toata inima si cu zambetul pe buze!

#suntfrumoasa – prima campanie Dove ce are in prim plan femei din Romania

Your Dream Feature: machiajul corector pentru pometi perfect definiti

#suntfrumoasa – prima campanie Dove ce are in prim plan femei din Romania

Conversatii sarmante la Cafe Lancome: noua colectie de machiaj primavara-vara 2016 From Paris with Love

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!