Robert Pattinson, noua imagine Dior Homme

Inca de la finele anului trecut, presa internationala lansa zvonurile privitoare la imaginea pe care Casa Dior o va alege pentru a exprima spiritul parfumului Dior Homme in 2013. Saptamana aceasta a adus insa si confirmarea: noua imagine Dior Homme va fi intruchipata de Robert Pattinson.
O decizie cum nu se putea mai potrivita, Robert Pattinson avand toate sansele sa contureze un mesaj mult mai profund si mai percutant, decat Jude Law filmat de Guy Ritchie intr-un rendez-vous misterios derulat pe acordurile Muse.

Devenit celebru in urma interpretarii rolului principal din blockbuster-ul Twilight, Robert Pattinson si-a demonstrat talentul actoricesc in mai multe proiecte cinematografice, extrem de diferite intre ele: Remember Me de Allen Coulter, Water for Elephants de Francis Lawrence, in care a jucat alaturi de Reese Witherspoon, sau rolul recent din Bel-Ami, in care intruchipeaza celebrul personaj din romanul lui Maupassant.

Robert Pattinson se alatura astfel cercului exclusivist al personalitatilor Dior, din care fac parte Marion Cotillard, Jennifer Lawrence, Mila Kunis, Natalie Portman sau Charlize Theron. Campania publicitara, urmeaza a fi dezvaluita in perioada urmatoare, la realizarea acesteia contribuind reputatul fotograf Nan Goldin si regizorul Romain Gavras.

Robert Pattinson, noua imagine Dior Homme

Caudalie Divine Collection: o noua aventura cosmetica cu iz de vacanta

Robert Pattinson, noua imagine Dior Homme

CONCURS: tratatie cu inghetata Venchi

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!