September Issue: Etiquette Magazine si tendintele toamnei 2012

Numarul de septembrie al Etiquette Magazine este deja de o saptamana pe piata (gasiti revista in reteaua InMedio) si este dedicat in mod firesc tendintelor toamna-iarna 2012-2013.

Coperta noului numar este Catalin Botezatu, portretizat intr-o maniera aparte in cadrul interviului realizat de Andrei Dimulescu (nu va dezvalui mai multe pentru a nu va priva de placerea cititului).

Multi dintre voi probabil l-ati rasfoit, dovada numeroasele mesaje pe care le-am primit cand inca eram in vacanta, iar daca nu ati facut-o deja va invit sa il parcurgeti si sa va lasati inspirati de materialele dedicate fashion&beauty pe care le-am conceput pentru acest numar special, menit sa va serveasca drept ghid prin meandrele si capriciile toamnei.

In paginile FASHION veti regasi un interviu amplu cu Lucian Broscatean, din care puteti afla mai multe detalii de culise despre colaborarea cu Irina Schrotter, materializata in colectia primavara-vara 2013 prezentata la Berlin Fashion Week (cititi si review-ul pe care l-am scris post prezentare aici).
Tendintele in moda toamna-iarna 2012-2013, le-am ordonat si explicat pe larg in nu mai putin de 12 pagini: supradimensionari temperate, ornamente baroce si broderii pretioase, accente rock si eroine urbane, imprimeuri multiplicate.
Uneia dintre cele mai bine structurate si concepute colectii Oianu – E timpul romanilor, cu un mesaj puternic si percutant, i-am dedicat o cronica in paginile Etiquette de septembrie.
Sugestiile de shopping fashion se concentreaza atat in zona vestimentara, cat si in cea a accesoriilor: piele neagra si tinte, alaturi de cele mai impunatoare coliere statement.
In paginile de BEAUTY, am inclus principalele directii ale toamnei, asadar studiati-le in amanunt si indrazniti sa adoptati macar una dintre propuneri: studiu pe tema contrastelor, nude extrem, buze mate perfect conturate, sprancene accentuate si pometi sculptati.
Buzele invaluite in tonuri de bordo si visiniu, devin adevarate accesorii sezonul acesta, iar in paginile de shopping am prezentat cele mai frumoase si incantatoare nuante proaspat lansate in noile colectii.
Cum redati stralucirea si sanatatea parului dupa un sezon estival plin? Aflati care sunt cele mai eficiente masti, serumuri si creme tratament pentru parul deteriorat.
Nu in ultimul rand, va invit la o incursiune in universul aromelor tomnatice, sugerandu-va cateva parfumuri noi si incitante.

Lectura placuta si o toamna sub semnul frumusetii!

September Issue: Etiquette Magazine si tendintele toamnei 2012

Hidratare de toamna: noua gama Nutri Gold (L’Oreal Paris)

September Issue: Etiquette Magazine si tendintele toamnei 2012

Tendinte accesorii toamna-iarna 2012-2013: MOA

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!