Spellground 2016 sau ghidul bunei dispozitii estivale

Nu mi-au placut niciodata indemnurile la distractie regizate sau dictate strict de dorinta de apartenenta. Poate si de asta am inasprit criteriile de selectie referitoare la locurile in care imi doresc sa ma aflu, oamenii de care vreau sa ma inconjor sau mesajele carora le permit sa patrunda in anticamera sufletului meu. Am spus demult, mai in gluma, mai in serios, ca daca ma voi decide sa iau parte la un festival de muzica, acesta va trebui sa imi prilejuiasca mai mult decat intalnirea cu artistii pe care ii apreciez, o experienta in sine. Sau altfel spus, certitudinea ca ma aflu in singurul loc in care imi doresc sa fiu si ca oricand pot surprinde un cadru perfect, din simplul motiv ca entuziasmul si energia care ma insotesc emana firesc si autenticitate.

adina2

Credit foto: Dragos Alexandru

Cu un line-up extrem de bine pus la punct si de echilibrat, o echipa care nu lasa niciun detaliu la voia intamplarii si un flux al comunicarii cat se poate de coerent, Spellground a reusit sa ma convinga ca in perioada 12-14 august 2016, trebuie neaparat sa descind la Constanta/Navodari. Si nu pentru ca intreg Bucurestiul se va muta pe plaja, ci pentru ca un asemenea festival se constituie in terapie pura pentru minte si suflet.

In fiecare zi calatoresc printre mii de cuvinte si deschid zeci de ferestre Word, insa rareori imi acord sansa de a privi lumea in mod spontan, fara niciun fel de asteptari si cu o rabdare necosmetizata. Cu timpul am invatat ca niciun pian de pe lumea asta nu canta singur, asa cum credeam in copilarie, si ca daca analizezi matematic fiecare sunet, emotiile vor ramane ferecate intre zidurile farului solitar de pe un tarm indepartat. “Muzica e facuta sa fie ascultata pentru a descatusa ceea ce se afla in interiorul tau”, imi spunea odinioara bunica. Sau poate pentru a ma determina sa imi acord mai mult timp, sa manifest mai multa ingaduinta si sa evaluez valoarea fiecarei trairi cotidiene. Stiu prea bine ca viitorul asa cum mi-l proiectez se poate transforma in realitate doar in conditiile trairii unui prezent “pe jumatate plin”.

Spellground-Festival

Nu intamplator, editia Spellground din acest an este insotita de tag-ul “putaspellonyou”:

Muzica e un capitol permanent in vietile noastre. Unul chiar magic.

Highlight-urile Spellground 2016:

Poster Spellground1

  • 3 zile de festival
  • 17 artisti internationali
  • 53 artisti romani
  • 3 scene: Master Stage, Ground Stage si ElectronicWave stage
  • pentru cei care se pregatesc sa se lase vrajiti timp de trei zile de universul Spellground, exista acum si varianta de cazare la hotel, pe langa varianta mai boema de camping. Camerele sunt duble, triple sau de patru persoane. In functie de dotari si servicii incluse (mic dejun, pensiune completa, jacuzzi, vedere la lac, vedere la mare) camerele au preturi ce pornesc de la 1390 de lei pentru cele trei zile de festival, cu doua abonamente incluse, in camera dubla. Toate variantele de camere sunt disponibile accesand site-ul oficial http://spellgroundfestival.com.

Masterground din drona1

  • o noua categorie de bilete este acum disponibila: V.I.P 3-Day Pass. Zona VIP este o zona special amenajata, cu vizibilitate foarte buna catre Master Stage, servicii Concierge, parcare separata, bar dedicat, cu acces restrictionat +18 ani. La Spellground, copii cu varste pana la 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt insotiti de un adult, iar adolescentii intre 12-16 ani au acces doar cu insotitor, cu bilete la pret intreg.
  • biletele pentru o zi la Spellground Festival costa acum 160 de lei, cu toate taxele incluse. Abonamentele, la pretul de 330 lei (taxe incluse) si V.I.P 3-Day Pass, la pretul de 500 lei (taxe incluse) si pot fi cumparate pe http://www.eventim.ro, in reteaua de distributie Eventim sau pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Române, in magazinele Inmedio semnalizate cu Bilete.ro si in magazinele Germanos.
Spellground 2016 sau ghidul bunei dispozitii estivale

Duo Adorable Collection by Mashenka: linia fashion special creata pentru mama si fiica

Spellground 2016 sau ghidul bunei dispozitii estivale

Aliatii unei veri la inaltime: plasturii invizibili Urgo conceputi special pentru indepartarea calozitatilor si bataturilor

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!