Aliatii unei veri la inaltime: plasturii invizibili Urgo conceputi special pentru indepartarea calozitatilor si bataturilor

Teribili de seducatori, niciodata suficienti si nascatori de dependente carora nici prin gand nu ne trece sa le gasim leac, pantofii isi aroga tacit un rol terapeutic deloc de neglijat, mai ales atunci cand pe catwalk-ul urban incep a se tese povesti care alimenteaza cele mai “indepartate” fantezii. Imaginati-va un apartament cu tavane inalte si enorm de multe fereste, ai carui unici locatari sa fie condurii fermecati. Acei conduri pe care de indata ce ii incalti sa iti dea voie sa experimentezi cu alter-ego-uri posibile si care oricat de incomozi ar fi in timpul purtarii, sa compenseze prin doza de incredere administrata instant.

s2-300142

Nu de putine ori am sacrificat confortul pentru a pasi pe covorul rosu intr-o pereche de sandale (aproape) nepermis de senzuale, insa chinuitoare prin definitie, care la finalul serii nu ezitau sa imi reaminteasca faptul ca uneori frumusetea vine la pachet si cu putina “tortura” ascunsa in spatele unui zambet fortat. In ultima vreme insa, am realizat ca orice tumult adaugat uraganului informational cotidian este de prisos si nu merita tolerat indiferent de valabilitatea motivelor. Nu si atunci cand ai certitudinea descoperirii unor solutii cu adevarat eficiente.

IILUSTRATION-PSMT-AMPOULES-EGO+_2

Dupa cateva experiente care s-au soldat cu bataturi si leziuni ale pielii dureroase, plasturii invizibili Urgo au constituit raspunsul indelung cautat la problemele cauzate de pantofii “imposibili”. Spre deosebire de plasturii obisnuiti care doar izoleaza zona afectata de praful si bacteriile din mediul inconjurator, produsele Urgo trateaza leziunile inca de la prima aplicare, atenuand rapid senzatia de durere si neafectand cu nimic estetica purtarii: sunt complet invizibili, au efect de a doua piele, iar gratie marginilor subtiri concepute special pentru o mai buna adezivitate, raman la locul lor chiar si in cele mai solicitante contexte.

130220-Urgo-Cors

Urgo Corns & Soft-corns (Urgo Bataturi) este fara doar si poate produsul care nu trebuie sa lipseasca din niciun arsenal feminin, tehnologia prin care particulele de hidrocoloid sunt alaturate glicerinei, asigurand atat calmarea imediata a durerii, cat si accelerarea procesului de vindecare (inmoaie si hidrateaza pielea ingrosata, astfel incat bataturile sa poata fi indepartate delicat dupa cateva aplicari). Extrem de usor de utilizat, plasturii se pozitioneaza direct pe zona afectata, urmand a se desprinde singuri dupa 2-3 zile, odata cu cicatrizarea leziunii.

130220-Urgo-Durillons

Calozitatile localizate la nivelul talpilor si datorate presiunii intermitente si fortelor de frictiune aplicate (mai ales in zilele toride), isi gasesc rezolvarea cu ajutorul Urgo Calluses (Urgo Calozitati), plasturii special conceputi pentru calmare rapida, eliminarea excesului de presiune asupra zonei afectate si inmuierea pielii ingrosate.

130215-Urgo-Ampoules-Main

Pentru tratarea flictenelor (acele mici inflamatii pline cu lichid care apar la nivelul pielii in urma frictiunii cu anumite suprafete), Urgo a pus la punct o gama extinsa de plasturi, adaptata diferitelor zone ale corpului: Urgo Flictene Degete – calmeaza rapid durerea, este ultra-discret, iar invelisul poliuretanic permite ranii sa respire, Urgo Flictene Discret Mediu – indicat pentru zona calcaielor, Urgo Flictene Mare si Urgo Flictene Sport – formeaza un strat tampon ce actioneaza ca o bariera mecanica ce previne frecarea, se muleaza perfect pe zona supusa presiunii si protejeaza impotriva bacteriilor.

130220-Urgo-Ampoules-Discret 130215-Urgo-Ampoules-Pied

Plasturii hidrocoloidali Urgo sunt disponibili in farmacii, iar gratie pack-urilor colorate sunt foarte usor de identificat. 

Aliatii unei veri la inaltime: plasturii invizibili Urgo conceputi special pentru indepartarea calozitatilor si bataturilor

Spellground 2016 sau ghidul bunei dispozitii estivale

Aliatii unei veri la inaltime: plasturii invizibili Urgo conceputi special pentru indepartarea calozitatilor si bataturilor

Skincode Essentials SPF 50+: protectie maxima pentru un ten luminos cu o culoare perfecta

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!