Duo Adorable Collection by Mashenka: linia fashion special creata pentru mama si fiica

Pretioase si delicate precum petalele rozelor surprinse intr-o gradina de basm, fermecator involburate de un alizeu sagalnic inca de la primul dans al serii si gentil atinse de sideful perlelor timid insiruite pe un coridor al sperantelor, rochiile semnate Mashenka by Diana Barbur surprind sezonul aceasta printr-un nou capitol desprins din “visul unei nopti de vara”. Colectia “Adorable Duo” creata special pentru a exprima legatura aparte dintre mama si fiica, cucereste prin rafinamentul, eleganta si bunul gust imprimate fiecarui detaliu integrat in design.

Mashenka_AdorableDuo1

Diana Barbur, artistul care tese povesti cu fir aurit in atelierul Mashenka, a imaginat o linie de o finete incredibila pentru cel mai adorabil duo: mama si fiica sau printesa si printesa in devenire. Pentru ca stilul se contureaza inca din primii ani de viata si este puternic influentat de imaginea mamei, Diana Barbur a mizat pe o linie clasica, punctata de cateva elemente menite sa introduca micile printese intr-un univers fashion efervescent si sa le deschida apetitul explorarii si experimentarii: dantele deosebite, broderii unicat realizate manual, aplicatii de margele si voaluri de matase comandate special de la cei mai renumiti producatori.

Mashenka_AdorableDuo2

Rochiile de ocazie si fustele tutu ample abordeaza o cromatica splendida, ce porneste de la nuantele neutre de ivoire, beige, beige-auriu si beige-rose si evolueaza gradat inspre roz trandafiriu, bleu ciel, lila, oranj, galben pal si bleumarin. Frumusetea plenara a pieselor ce alcatuiesc colectia “Adorable Duo” semnata Mashenka by Diana Barbur, poate fi perceputa de abia in momentul probarii pieselor si a contactului senzorial: captuselile sunt realizate din materiale 100% naturale (matase, vascoza sau bumbac), finisajele impecabile asigura un confort sporit in timpul purtarii, iar micile artificii de croi “invizibile” pun in valoare orice tip de silueta.

Mashenka_detail1 Mashenka_detail2

Colectia “Adorable Duo” mama si fiica este disponibila incepand cu aceasta luna in cel mai nou fashion boutique din Cluj Napoca – Napoca Dress (Str.Napoca, nr.25), clientele beneficiind de consiliere de specialitate in alegerea pieselor perfecte pentru o garderoba “de suflet”. De asemenea, rochiile Mashenka by Diana Barbur pot fi comandate si prin e-mail – mashenkabydianabarbur@gmail.com, direct la atelierul Mashenka din Oradea (Str. Ecaterina Teodosiu nr.1) si in curand online pe e-shop-ul dedicat.

Duo Adorable Collection by Mashenka: linia fashion special creata pentru mama si fiica

Noreva Noresun Gradual UV SPF50: protectie solara inovatoare pentru un bronz sanatos

Duo Adorable Collection by Mashenka: linia fashion special creata pentru mama si fiica

Spellground 2016 sau ghidul bunei dispozitii estivale

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!