Rafinamentul decorarii mesei de Craciun

Asezarea corecta a mesei este o arta! Cunoasterea regulilor si a bunelor maniere te vor transforma in ochii invitatilor tai dintr-o femeie obisnuita intr-o printesa cu sange albastru. Macar acum, cu ocazia Sarbatorilor, sa dejunam in familie, la o masa decorata cu eleganta si stil, si nu asa cum ne-am obisnuit: repede, uneori in picioare sau in fata televizorului.


Pentru ca nu conteaza doar gustul preparatelor pe care le pui pe masa, ci si aspectul de ansamblu al spatiului dedicat ritualului, platforma de flash-sales homeycomb.ro lanseaza vinerea aceasta oferte irezistibile la produse speciale de catering. Alege un set dramatic si atragator de pahare pentru shot marca Marco Polo, care va vor surprinde invitatii, cu siguranta. Cele sase pahare elegante, cu design contemporan au baza colorata diferit pentru o nota atipica si stralucitoare. Acest set uimitor va deveni o solutie decorativa vivace care-ti va personaliza interiorul. Discount 46% (85 lei – redus de la 159 lei).

Arthur Price este furnizorul Casei Regale britanice in materie de tacamuri si portelanuri, avand la baza o traditie de exceptie. Homeycomb va pune la dispozitie un set de 6 furculite pentru servirea produselor de patiserie si un feliator, ambalat intr-o frumoasa cutie de prezentare, de la Arthur Price International, cu un discount de 46% (160 lei – redus de la 299 lei).

Setul de masa Red Touch, lucrat dintr-un portelan unic, cu un design moale al suprafetei, va aduce un plus de functionalitate, prin proprietatile sale deosebite, cum ar fi termoziolarea si reducerea zgomotului. Setul indeplineste toate cerintele unei gospodarii moderne: poate fi introdusa in masina de spalat vase si in cuptorul cu microunde, iar alimentele pot fi utilizate in conditii de siguranta. Discount 50% (696 lei – redus de la 1398 lei).

Rafinamentul decorarii mesei de Craciun

Tendinte haircolor 2013: rosu senzational

Rafinamentul decorarii mesei de Craciun

Despre styling si imagine

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!