Manichiura de Sarbatori

Incepand de astazi si pana in preajma Sarbatorilor, va voi dezvalui prin intermediul articolelor de moda si frumusete, toate secretele menite sa va contureze o idee privitoare la look-ul in tendinte al sezonului. In dosarul „Machiaj de Sarbatori” veti regasi o serie intreaga de articole tematice, dedicate celor mai speciale farduri de pleoape, pudre, lacuri de unghii sau miresme pentru Craciun si Revelion 2011.

Un prim articol publicat astazi, se refera la doua dintre tendintele majore privitoare la lacurile de unghii: auriu si glitter.

Lacurile de unghii create special pentru Craciun si Revelion, deschid drumul explorarii si al jocului nestingherit cu cele mai incitante culori desprinse dintr-o poveste transformata in realitate. Este momentul ideal pentru a indrazni sa te erijezi in Craiasa balului, pentru a straluci la propriu pana in varful unghiilor si pentru a lasa imaginatia sa te poarte pe cele mai inalte culmi.

Colectiile limitate lansate de marile branduri pentru aceasta perioada a anului, includ intre doua si patru sau cinci nuante de lacuri de unghii noi, adevarate comori topite in focul sobei si ferecate in sticlute atent stilizate, care amintesc de fastul de odinioara. Fie ca este vorba despre lacuri de unghii discret sidefate sau dimpotriva cu particule ceva mai mari, asemenea unor foite de aur sau argint, fie ca in prim-plan sunt aduse variate tonuri rosiatice sau extrem de intunecate, elementul cheie in ceea ce priveste manichiura de Sarbatori este „stralucirea”.

Citeste continuarea articolelor mele AICI si AICI pentru a descoperi cele mai frumoase lacuri de unghii pentru Craciun si Revelion: nuante de auriu, mov, albastru, rosu si cateva glittere cu totul speciale.

Manichiura de Sarbatori

Camelii pretioase de Sarbatori

Manichiura de Sarbatori

Emporio Armani – aniversarea primului an in Romania

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!