Puma Creative Factory pune la incercare creativitatea

In urma aproape 2 ani, spuneam intr-un articol ca viitorul modei sta sub semnul creatiei personalizate. O zona nu neaparat de lux, ci accesibila cat mai multor clienti, care spulbera teama de uniformitate manifestata din plin in ultima perioada.

Moda ajunge in strada insa nu oricum. Modelele nu mai sunt reproduse dintr-un exacerbat spirit mimetic, ci sunt impuse de o generatie extrem de creativa. Unele branduri au inteles ca este timpul sa isi indrepte atentia inspre aceasta arie insuficient explorata, insa cu un potential imens, atat in ceea ce priveste aspectele comerciale cat si cele care tin de fidelizare.

In seara aceasta voi raspunde invitatiei Puma, la evenimentul-petrecere care marcheaza lansarea in Romania a conceputului PUMA Creative Factory. La sfarsitul lunii noiembrie PUMA Creative Factory (in magazinul PUMA Afi Cotroceni), da startul unui program prin care fiecare persoana care isi doreste o pereche de pantofi PUMA poate sa isi personalizeze textura si culorile.

Designerul va  incepe prin alegerea unuia dintre cele 2 stiluri de pantofi Basket sau First Round, dupa care va sorta si mixa  culorile si materialele, pana va obtine pantoful unic,  pe care si-l doreste.

Revin cu detalii dupa eveniment!

Puma Creative Factory pune la incercare creativitatea

Lacuri de unghii OPI in editie limitata de Sarbatori

Puma Creative Factory pune la incercare creativitatea

Puma Creative Factory sau personalizarea tendintelor

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta