Lacuri de unghii in tendinte vara 2012: incursiune la tropice

Tendintele in manichiura pentru vara 2012, vin in completarea esteticii propuse prin vestimentatie, abordand cu generozitate intreaga paleta cromatica care sugereaza peisajele mirifice din cele mai indepartate tinuturi: turcoazul hipnotic al lagunelor, coralul misterios regasit de-a lungul celebrei bariere, oranj-ul imprumutat din asfintintul soarelui sau lila-ul delicat al speciilor rare de orhidee.
Un suflu de vacanta, care se traduce printr-o relaxare binemeritata, printr-un indemn de a nu lua lucrurile prea in serios si de a lasa la o parte regulile, in favoarea experimentarii si a descoperirii.

Imaginati-va o incursiune la tropice, complet atipica, o experienta multisenzoriala de neegalat si o dorinta de descoperire de nestralivit. Transpuneti apoi aceasta mica proiectie mentala in universul frumusetii si veti obtine poate cel mai savuros cocktail al verii 2012.
In aceasta dimineata, stropita cu picuri de ploaie intr-o atmosfera torida, am avut senzatia pentru cateva momente ca ma aflu undeva la tropice, lipsindu-mi poate doar vegetatia bogata si ambientul specific. Si pentru ca nimic nu este intamplator, noua nuanta CND Shellac pe care am ales-o pentru manichiura se numeste Tropix si este un coral superb, luminos si vibrant.

Georgiana, trainerul Shellac al Topline, mi-a realizat cu extrem de multa atentie si grija pentru fiecare etapa, o manichiura impecabila si m-a facut sa ma indragostesc si mai mult de brandul caruia deja ii acordasem votul meu de incredere.
Daca din punct de vedere vestimentar, vara aceasta am sucombat cu totii in fata tratatiilor pastelate, poate mult prea dulci pentru unele gusturi (inclusiv pentru ale mele), in ceea ce priveste manichiura este timpul pentru o schimbare, care se indeparteaza de fondante si care in aceleasi timp nu pune la indoiala veridicitatea capitolelor din codul stilului.
Despre manichiura Shellac v-am povestit in repetate randuri si cred ca deja multe dintre voi au incercat-o. De asemenea, in urma cu cateva luni v-am explicat pe larg care sunt elementele de diferentiere dintre manichiura Lac Sensation by alessandro si Shellac, ambele promitand o rezistenta a lacului pe unghii de aproape 3 saptamani, culoare intacta, timp de uscare zero si stralucire de oglinda, indiferent de situatie.

Termenul fashion al manichiurii pentru vara 2012 este fara doar si poate Tropix by CND Shellac! Iar pentru variatiuni pe aceeasi tema de vacanta, va sugerez si Hotski to Tchotchke, un lac de unghii turcoaz, care incorporeaza in denumire termenul Yiddish pentru micile obiecte din portelan, adesea lipsite de valoare, insa suficient de atractive pentru a fi luate in bagaj ca suveniruri la plecarea de pe insula.

Lacuri de unghii in tendinte vara 2012: incursiune la tropice

HYPOXI: mai mult decat o metoda de antrenament, un stil de viata

Lacuri de unghii in tendinte vara 2012: incursiune la tropice

Make-up artistul anului Sephora si avanpremiera tendintelor toamna-iarna 2012

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!