Programul de regenerare celulara dupa expunerea la soare

Bronzul din timpul verii ne face sa aratam mai bine si sa fim mai atragatoare, insa efectele negative ale soarelui asupra noastra nu sunt de neglijat: aparitia timpurie a ridurilor, a petelor si deshidratarea puternica a pielii.

Insa te poti bucura linistita de soare pana la sfarsitul verii, pentru ca  Noblezza Beauty Lounge are solutia ideala pentru refacerea pielii dupa soare: tratamentul Sun Recovery.

Tratamentul propus de specialistii de la atelierul Noblezza Beauty Lounge este special conceput pentru tenul agresat de soare, vant sau apa sarata si presupune o sedinta de radiofrecventa + masca de aur sau masca de colagen .

Radiofrecventa este singura metoda care stimuleaza refacerea din interior a structurilor de colagen si reda elasticitatea pielii. Procedura presupune trecerea curentilor de radiofrecventa prin tesuturi, efectul fiind  o usoara incalzire a acestora care nu prezinta raspuns electrochimic. Radiofrecventa nu produce durere si nu afecteaza musculatura. Senzatia creata de procedura este de caldura locala si, in acelasi timp, de usoara relaxare. Sedinta dureaza aproximativ 45 de minute.

Rezultatul: hidratare, luminozitate si lifting instant pentru tenul tau.

Masca cu colagen potenteaza efectele radiofrecventei, prin aportul suplimentar de colagen. Se aplica colagen pe ten, dupa sedinta de radiofrecventa, si se lasa sa actioneze 30 de minute. Rezultatul: o piele curata si vizibil intinerita, datorita efectului de lifting instant.

Masca cu aur hidrateaza, detoxifica si lupta impotriva radicalilor liberi, raspunzatori de imbatranirea pielii. Contine pulbere de aur, vitamina C- un puternic antioxidant, vitamina A si E cu rol de reglare a elasticitaţii pielii, elastina, colagen marin  care atenueaza ridurile si confera pielii fermitate si stimuleaza regenerarea celulara. Se aplica masca cu pulbere de aur pe tenul refacut prin radiofrecventa si se lasa sa actioneze 30 minute. Rezultatul? Efect puternic antirid si antioxidant.

Pret: 200 lei

Tratament corporal pentru mentinerea bronzului
Pentru a prelungi cat mai mult bronzul, specialistii Noblezza recomanda sedinte de bronzare organica. Acest tratament are atat rol de mentinere si intensificare a bronzului cat si de rehidratare corporala, datorita solutiei folosite care este un cocktail de vitamine, minerale, aloe vera si ginseng care hidrateaza si hranesc pielea, spre deosebire de razele UV care imbatranesc prematur pielea.

Pe o piele bronzata, bronzul organic se mentine pe o perioada de 10 zile. O sedinta costa 70 lei si dureaza 20 de minute (pulverizare si uscare).

Programul de regenerare celulara dupa expunerea la soare

Costume de baie – vara 2011

Programul de regenerare celulara dupa expunerea la soare

Relevanta stilului personal

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta