Costume de baie – vara 2011

Costumele de baie pentru vara 2011, abunda in nuante vii, imprimeuri atractive si croiuri dintre cele mai diverse, menite sa puna in valoare orice tip de silueta feminina.

Chiar daca te simti pregatita sau nu pentru a-ti face aparitia in costum de baie pe malul marii, nu poti lasa sa treaca vara fara sa petreci macar un week-end la plaja.

Alegerea unui costum de baie nu este tocmai un lucru usor, pe care sa iti permiti sa il lasi pe ultima suta de metri. Trebuie sa gasesti o culoare care sa iti placa si care sa te avantajeze, dar mai ales un croi care sa iti scoata in evidenta calitatile fizice si sa mascheze defectele.

Vezi aici mai multe modele de costume de baie pentru vara 2011.

Iar daca nu te-ai gandit pana acum ce costum sa iti achizionezi vara aceasta, iata cateva sugestii care iti vor dezvalui nu doar ce este in tendinte la ora actuala, cat si ce te avantajeaza sau nu:

Costume de baie cu buline

accessorize1.jpg debenhams2.jpg

Bulinele, fie ca vorbim despre unele de dimensiuni mari, fie despre cele mici si dispuse foarte apropiat („polka dots”) reprezinta una dintre tendintele majore ale verii. Ce-i drept nu orice tip de silueta este avantajata de un costum de baie cu buline colorate. Daca ai forme usor rotunjite, solduri proeminente, insa talie subtire, bulinele mici te vor avantaja cu siguranta.

Citeste continuarea articolului meu aici.

Vezi si recomandarile mele de costume de baie pentru persoanele cu sani mari sau mici.

Costume de baie – vara 2011

Harry Potter la final

Costume de baie – vara 2011

Programul de regenerare celulara dupa expunerea la soare

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!