Flower by Kenzo: un cadou inmiresmat pentru fiecare gand bun impartasit

Parfumul capteaza in ale sale volute culorile sufletului feminin, starile, emotiile si trairile intense. Unele esente reenergizeaza din plin psihicul si alunga apatia, altele se constituie intr-o adevarata infuzie de optimism si bucurie pura, chintesenta a ceea ce in mod generic poarta denumirea de “joy of life”. In universul Kenzo domneste o primavara eterna, iecare pulverizare a vaporilor aromati trezind din amorteala chiar si cele mai inerte prezente.

Flower by Kenzo se numara printre parfumurile pe care atunci cand le imbratisezi ai un sentiment de familiaritate si de caldura. Nu trebuie sa te declari o romantica incurabila pentru a savura declaratia de dragoste pe care Kenzo o daruieste fiecarei femei, alaturi de un superb mac rosu, simbol al puritatii, al gratiei si al curajului. Un mac lipsit de orice miros, insa atat de puternic si de sugestiv in a sa singularitate aparenta. Asemenea femeii moderne ce isi aroga in fiecare zi rolul unei super-eroine, Flower by Kenzo este esenta care cucereste orice Bastilie, fara a avea nevoie de sustinerea unei armate bine antrenate. Gratia, eleganta si dragostea in forma sa cea mai pura, reprezinta cele mai puternice arme din univers, capabile sa transforme fiecare lupta intr-un dialog.

O raza de lumina ce poarta cu sine mireasma primelor flori de primavara si a fructelor zemoase, Flower by Kenzo invita in al sau buchet olfactiv timidele si suavele violete, alaturi de sarmantii trandafiri pudrati cu o vanilie gurmanda si invaluiti de acordurile senzuale de mosc alb.

Flower by Kenzo celebreaza FEMEIA in luna care ii este dedicata in totalitate, printr-o campanie inedita: in perioada 5-8 martie, promoterii Kenzo (disponibili in intervalul orar 17:00 – 21:00) asteapta doamnele in parfumeriile selectate (Kendra Unirii, Marionnaud Pantelimon, Marionnaud Orhideea, Marionnaud Afi Palace Cotroceni, Sephora Sun Plaza, Sephora Palas Iasi, Sephora Liberty Center) pentru a le rasplati cu cate un cadou parfumat. Fiecare mesaj si gand bun lasat in boutique-urile de beauty mentionate inseamna o surpriza olfactiva din partea Kenzo si mai mult decat atat, sansa de a castiga marele premiu – o invitatie VIP pentru doua persoane la concertul “From Paris with love” sustinut de Richard Clayderman in data de 26 martie la Sala Palatului.

Flower by Kenzo: un cadou inmiresmat pentru fiecare gand bun impartasit

Tendinte pantofi primavara-vara 2015: capitole fermecatoare de basm in noua colectie Musette

Flower by Kenzo: un cadou inmiresmat pentru fiecare gand bun impartasit

Colectia speciala de bijuterii Pandora dedicata zilei internationale a Femeii

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta