Noua colectie de bijuterii Anorganic by Maria Filipescu

Marti seara, in cochetul spatiu al Moir Concept Store, Maria Filipescu a dezvaluit noua sa colectie de bijuterii „anorganic”.

Maria continua cu aceasta colectie demersul inceput cu Bounds, pornind de la cele mai mici elemente existente in Univers, lianti ai materiei si baza unor reactii mai mult sau mai putin previzibile. Bijuteria de autor indeamna la interactiune, iar piesele Mariei Filipescu nu fac defel exceptie. Sferele metalice argintate si aglomerate in forma bratarilor sau a colierelor masive, te determina sa le atingi, sa le simti materialitatea si usoara raceala si apoi sa le pui in contact cu pielea pentru a vedea cum imbraca incheietura mainii, decolteul sau talia.

Facere si desfacere, unitate si diviziune, inceput si sfarsit, iluzie si plasmuire. Acestea sunt coordonatele pe baza carora Maria si-a conceput colectia si care definesc cel mai bine spiritul acesteia. Nu mai vorbim despre niste armuri urbane de protectie, care aseaza femeia pe o pozitie de forta, combativa, ci despre piese care par ca intra in interactiune cu elementele inconjuratoare, purtand un dialog inteligibil doar de cea care alege sa le poarte.

„Chimia” dintre femeie si podoabele sale isi gaseste una dintre cele mai percutante expresii in bijuteriile din metal argintat si alama, decorate cu snururi din fire de matase, ale Mariei Filipescu pe care le veti putea regasi weekend-ul acesta (12-13 mai) la Targul de Bijuterie Contemporana – AUTOR, desfasurat la Sala Dalles.Noua colectie de bijuterii Anorganic by Maria Filipescu

Chanel la Saint Tropez

Noua colectie de bijuterii Anorganic by Maria Filipescu

Profumum Roma: universul aparte al parfumeriei de nisa dezvaluit de Maria Durante

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!